Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik wist het: hiermee ga ik hem helemaal gek krijgen!’
  Rate this post

  Het verhaal van Eva (33): ‘Daar stond hij, helemaal aan de andere kant van de beachclub. Mooie lach, een lekker zongebruinde tint, goed gespierd… Ongegeneerd danste ik op de klanken van het tikkeltje foute nummer ‘Get Busy’ van Sean Paul, waarbij ik steeds zijn blik probeerde te vangen. Ik had zijn aandacht.’

  ‘Maar het bleef die avond gelukkig niet alleen bij bewonderen en het zenden van flirterige blikken alleen. Want die jongen met wie ik tien jaar geleden een hele spannende zonvakantie in Salou beleefde, mag ik nu al een hele poos mijn man noemen. En eerlijk is eerlijk. In de beginjaren van onze relatie wisten Bart en ik, zelfs ondanks het druilerige Nederlandse weer, die spannende en broeierige Spaanse zomeravonden goed te evenaren. Maar nu we met het serieuze volwassenenleven werden geconfronteerd – iets met drukke banen en kinderen enzo – was ons seksleven wat ingedut. Daar moest verandering in komen!’

  ‘Vanavond, 22.30, jij en ik. Locatie: onze slaapkamer.’ Met dat appje probeerde ik al wat spanning en nieuwsgierigheid bij hem teweeg te brengen. Hij zou die avond gaan sporten en de kinderen waren logeren bij opa en oma, waardoor ik in alle privacy mijn spannende plannetje kon voorbereiden. Na een uitgebreid bad hulde ik mezelf in het weinig verhullende zwarte setje dat ik eerder die week speciaal had uitgekozen – ik voelde me er ultiem vrouwelijk in. Uit de muziekboxen klonk zachte, zwoele R&B-muziek. Het licht was gedimd, de gordijnen waren dicht en ik had overal in de kamer brandende kaarsjes gezet. De massageolie die ik alvast had opgewarmd, verspreidde een lekkere lichtzoete geur door de kamer. Vlug keek ik de kamer rond en bekeek ik mezelf even in de spiegel. Ik wist: hiermee ga ik hem helemaal gek krijgen!’

  ‘Toen hoorde ik eindelijk zacht geklop op de deur. Zijn blik viel open toen hij me zag. ‘Wow…’ bracht hij uit, maar ik hield mijn vinger voor mijn lippen. ‘Ssst’. Ik dirigeerde hem naar het bed, waar hij moest gaan liggen. Het was eerst tijd om zijn schouders los te masseren, en daarna de rest van zijn door sport belaste lijf. Aan zijn gezucht en gekreun te horen, viel de massage goed in de smaak. En hoe de rest van de nacht verliep… Dat laat ik aan jouw fantasie over. Maar laten we het erop houden dat de gemiddelde avond in Salou eerder voorbij is!’

  Over Euphoria Erotiek
  Op zoek naar sexy lingerie, geurige massageolie (of -kaarsen) of andere spannende en intieme producten die iets geweldigs aan jouw seksleven zullen toevoegen? Loop eens binnen bij Euphoria: dé meest toegankelijke, nette en laagdrempelige erotiekwinkel van Friesland. Hier ben je op de goede plek voor (ont)spannende producten, cadeau’s en advies. Tijdens een speciale VIP-avond kun je met je vrienden of vriendinnen kennismaken met sensuele accessoires. Maar met een speciaal assortiment voor heren wordt de man natuurlijk ook niet overgeslagen. Voel je welkom, er staat al een kopje thee of koffie voor je klaar! Wil je liever vanuit je luie stoel shoppen? Geen probleem: neem dan een kijkje op de uitgebreide webshop.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply