Rate this post
 • Ik zie, ik zie wat ik nooit zag
  Rate this post

  Niet goed kunnen zien is natuurlijk verre van ideaal. het is zelfs gevaarlijk als het heel erg is. Op veel verschillende gebieden is het een handicap. Niet kunnen zien waar je moet uitstappen als je met de bus reist, mensen van veraf niet herkennen of juist duizelig raken van teksten voor je neus. Ook esthetisch kan het storend zijn: misschien vind je een bril wel helemaal niet zo mooi staan.

  Er is meer mogelijk dan je denkt. Met de technologie van tegenwoordig kun je je ogen snel, gemakkelijk en vrij risicovrij laten laseren. Word jij binnenkort wakker met helder zicht?

  Uiterlijk
  Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende soorten brillen op de markt. Ben je niet zo’n brillendrager, dan kun je altijd nog lenzen nemen. Toch zijn beide opties niet ideaal. Vaak zijn lenzen en brillen prijzig. Ook kunnen ze kapotgaan of kwijtraken… en wat dan? Toch is het ook mogelijk om goed zicht (terug) te krijgen door middel van een ooglaserbehandeling.

  Methodes
  Er zijn verschillende methodes mogelijk. Bij een LASIK-behandeling wordt bijvoorbeeld een flapje gemaakt in het hoornvlies met behulp van de laser. De ogen worden door een computergestuurde laser dus gecorrigeerd, wat de kans op fouten aanzienlijk doet afnemen.

  Drempel
  Het klinkt misschien best eng. Tenslotte liggen de kosten voor een ooglaserbehandeling, hoe snel deze meestal ook verloopt, vrij hoog. De kosten kunnen toch een drempel vormen om de behandeling te laten doen. Nergens voor nodig, als je ziet hoeveel gemak het je oplevert. IM Medical Travel zet zich ervoor in om mensen te verbinden met een betaalbare behandelaar. Iets verder reizen, maar de voordelen zijn het waard!

  Turkije
  De behandelaren waar IM Medical Travel aan gekoppeld is, werken in Turkije. Door de lagere kosten van arbeid en middelen is het goedkoper om daarheen te reizen. De reis, het verblijf en de behandelingen worden geregeld, zodat jij zo ontspannen mogelijk aan je reis kunt beginnen. Bovendien wordt er tijd en ruimte gegeven voor je herstel, zodat jij kunt genieten van het mooie Turkije en, zodra je weer thuis bent, van goed zicht!
  Het vooronderzoek en de nazorg in Nederland zijn goed geregeld door een samenwerking met erkende oogziekenhuizen.

  De ervaring van… Marijke (25)
  ‘Ik was zo blind als een mol. Van kinds af aan had ik al een brilletje en ook later heb ik van alles geprobeerd, maar niks werkte echt goed voor mij. Contactlenzen waren prijzig en aan het einde van de dag vond ik ze helemaal niet fijn meer zitten. Ik raakte ze ook regelmatig kwijt in de wasbak: het is zo’n gepriegel elke ochtend. Ik had al jaren een bril, maar dat werkte ook niet helemaal voor mij. Als ik een foto zag van mezelf met bril op, vond ik het gewoon niet mooi. Een jaar later ben ik volledig hersteld van de behandeling en ik ben ontzettend blij dat ik het heb laten doen. Ik heb mijn brillen kunnen wegdoen en hoef nergens meer om te denken bij het sporten of slapengaan. De jeuk was na drie maanden volledig verdwenen en ik heb nu nergens meer last van. Ik ben nog steeds gelukkig, elke keer dat ik langs een spiegel of etalage loop en mezelf. Dan denk ik keer op keer: ‘Ik heb de goede keuze gemaakt.”

  Over IM Medical Travel
  IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam is geweest in de medische sector in Turkije. Ilona is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreekt de Turkse taal vloeiend.

  Door de ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar cliënten voorzien van de beste klinieken en specialisten. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Bij sommige mensen bestaat een zekere angst om naar het buitenland te gaan voor een behandeling. Onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg.

  Andere behandelingen
  IM Medical Travel biedt ook reizen aan gericht op:

  Tandheelkunde
  Er zijn verschillende typen behandelingen die kunnen worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn implantaten, kronen, bruggen, facings, (klik)prothese (all-on-4 en all-on-6), complete gebitsrenovatie en tanden bleken.

  Haartransplantatie
  Ook haartransplantatie behoort tot de mogelijkheden. Bij een FUE haartransplantatie wordt het eigen hoofdhaar gebruikt om de haardos voller te maken. Doordat de haarzakjes een voor een uit de haarkrans worden gehaald en vervolgens naar de gewenste locatie getransplanteerd, laat deze methode geen littekens achter.

  Cosmetische behandelingen
  Een ooglidcorrectie is een populaire en toegankelijke cosmetische ingreep die de specialisten van IM Medical Travel kunnen uitvoeren. Ook een wenkbrauw- of voorhoofdlift behoort tot de mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply