Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel’
  Rate this post

  Als ik de trap op liep, deed mijn heup zeer. Dan realiseer je je wel dat je te dik bent. Ik moest er wat aan gaan doen! Ik had al veel andere diëten ­geprobeerd, maar die hadden allemaal niet geholpen.

  Dat werd anders met het Cambridge Weight Plan. Met de producten en de begeleiding van Anita ben ik ruim 34 kilo afgevallen. Dat was 3 jaar geleden. Anita is echt een topvrouw! Ze helpt je echt: ze geeft je goede adviezen en geeft je echt het gevoel dat je gesteund wordt. Zij begrijpt me. Op momenten dat ik het moeilijk had, stond ze voor me klaar.

  Nou gaat het bij Cambridge niet alleen om afvallen, maar ook om het op gewicht blijven. In de afgelopen 3 jaar ben ik één keer iets aangekomen, toen ik een vervelende periode had toen mijn vader en schoonvader na elkaar overleden. Toen ben ik 2 kilo aangekomen. Ik heb Anita gebeld, en ben weer bij haar langsgegaan. Ik was er al een tijd niet meer geweest, maar had wel in de tussenliggende periode contact met haar gehouden. Anita adviseerde me om het even wat rustiger aan te doen wat eten betreft, en met haar hulp ben ik die 2 kilo toch weer kwijtgeraakt. Tja, hoe gaat dat met aankomen? Je eet gewoon. Je moet daarom de knop omzetten. Als je een kilo aankomt, moet je je gedrag aanpassen. We weten immers allemaal wel waar we te dik van worden…

  Het Cambridge Weight Plan was echt de moeite waard. Ik krijg veel complimenten, ook op m’n werk. Collega’s, vriendinnen en moeders bij school staan namen me als voorbeeld en vroegen me: ‘Hoe heb je dat nou gedaan?’ Inmiddels zijn een aantal van mijn collega’s ook naar Anita gegaan voor begeleiding bij het afvallen.

  Ik sta nu weer zó positief in het leven en zit zoveel lekkerder in mijn vel. Ik heb er al zoveel positiefs uitgehaald en heb energie voor tien! Zelf denk ik erover om te gaan hardlopen. Als je die jaloerse blikken ziet van anderen die een ander dieet volgden of verkopen, en achter m’n rug om zeiden: ‘Wacht maar tot ze een jaar verder is; dan is ze weer net zo dik’. Nou, niet dus! Het kostte me wel een vermogen aan nieuwe kleren, maar dat had ik er graag voor over…

  – Narda uit Raamsdonksveer

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply