Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ills Lessons in Lingerie

  Liggend aan de rand van het zwembad of in een luie ligstoel op je terras is het heerlijk om van de warme zonnestralen te genieten. Ook wanneer je borstkanker hebt gehad. Want ook dán kun jij op steun en comfort rekenen. Met de juiste prothese-bh en badkleding kun jij nog steeds, als vanouds, zwemmen, zonnen en sporten.

  Badmode
  Bij ills Lingerie vind je een groot assortiment aan prothesebadmode. Leuke en moderne badpakken, tankini’s en bikini’s is de nieuwste modekleuren en prints. Ze zijn zó gemaakt dat ze je de optimale steun geven en voorzien van onopvallende hoesjes voor je borstprothese. Als je graag en vaak zwemt, is een speciale zwemprothese een aanrader. Deze is lichter van gewicht dan je ‘gewone’ prothese en speciaal ontwikkeld om tijdens het zwemmen te dragen. De adviseuses van ills Lingerie kunnen je er alles over vertellen.

  Protheses
  Omdat elke vrouw en elk lichaam anders is, bestaan er ook verschillende modellen borstprotheses. Kort na de operatie is een prothese van textiel het fijnst. Alle andere (deel)protheses bestaan uit siliconen. Ze zijn er in lichtgewicht en normaal gewicht, als plakprothese en zwemprothese en benaderen qua zachtheid en doorhangvermogen zo goed mogelijk de natuurlijke borst. Prothese-bh’s zijn er daarom ook in allerlei soorten en maten. Goed om te weten is dat borstprotheses en deelprotheses worden vergoed vanuit de basisverzekering.

  Ultiem vrouwelijk
  Wie denkt dat protheselingerie kleurloos en vormeloos is, zal aangenaam verrast zijn door de uitgebreide collectie van ills Lingerie. Het feit dat protheselingerie steun en comfort biedt, betekent niet dat het vrouwelijk, stijlvol en modern kan zijn. Van klassieke basics tot zwoele lingerie. Er is voor elk wat wils. De cups zijn zacht voor je huid, en bieden jou de hele dag bescherming en steun. Desgewenst kunnen ze door onze coupeuses worden aangepast, zodat ze optimaal bij jouw lichaam passen.

  De mooiste protheselingeriemerken vind je bij ills Lingerie!
  – Amoena
  – Silima
  – Anita
  – Chantelle
  – Susa
  – ABC
  – Basco
  – Sunflair
  – Marie Jo

  Mooie lingerie voor iedereen!
  De adviseuses in onze winkel zijn gespecialiseerd in protheselingerie, en hebben de oplossing voor iedere vrouw, wat je lichaamstype, leeftijd of smaak ook is. In onze winkel vind je de mooiste lingerie en badkleding volgens de laatste trends. Samen met jou gaan mijn collega’s en ik op zoek naar wat bij jou past!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply