Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Imponeer met jouw blik
  Rate this post

  Soms passeert zij je: dé vrouw met de indrukwekkende oogopslag. Misschien zat je in de bus en kwam zij binnen, misschien legde je net brood in je boodschappenmandje toen zij er even bij moest of zie je haar elke dag op je werk. Dat heb ik niet, denk jij.

  Indrukwekkend als de blik een panter, dat zijn de ogen van deze vrouw. Als ze knippert en haar ogen naar je openslaat, wil je blijven kijken naar deze doordringende blik. De kleur van haar ogen springt eruit, haar ogen zijn onwijs groot en de uitstraling is intens. Met zo’n blik krijg je alles voor elkaar!

  Wimperextensions
  Om jezelf werk te besparen in de ochtend, vezelf zeker te voelen, maar vooral ook voor die niet te vergeten indruk zijn er wimperextensions. Het geheim van dé vrouw met de indrukwekkende oogopslag binnen handbereik! Wimper­extensions zijn bestand tegen water, jouw eigen wimpers raken niet beschadigd, het aanbrengen is pijnloos en ze zijn praktisch gewichtsloos. Eén voor één worden de haartjes zorgvuldig geplaatst met dikte, curve en lengte naar jouw smaak. Geen mascara die uitloopt en een supernatuurlijk resultaat. Alsof jij geboren bent met sensueel pittige ogen. Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Een van de technieken is de ‘one-by-one-techniek’. Hierbij worden de wimperextensions haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht, met behulp van een speciale lijm. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt.

  Voordelen wimperextensions
  - ’s Ochtends en ’s avonds een mooie glamourlook
  – Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
  – Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig
  – Lengte, dikte en krul aangepast aan jouw wensen
  – Praktisch gewichtloos: je voelt de extensions niet zitten
  – Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
  – Ideaal voor als je niet zoveel wimpers van jezelf hebt
  – Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply