fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Natuurlijk weet je dat sporten gezond voor je is. Je wilt zelf ook gezond, sterk en fit zijn. De vraag is alleen waar je de tijd en de motivatie vandaan moet halen. Er zijn genoeg andere dingen die ook je aandacht vragen en veel dingen die je liever doet tijdens je kostbare vrije momenten.

  Je bent eigenlijk op zoek naar een work-out die weinig tijd vraagt, maar die wel effectief al je spiergroepen aanpakt en je conditie verbetert. Daarnaast wil je zo snel mogelijk resultaat zien, het liefst vóór de volgende zomer. Goed nieuws: deze manier van sporten bestaat! Het gezonde, slanke lichaam dat je voor je ziet, kun je bereiken door snel en afwisselend te trainen. In korte, elkaar opvolgende, sets. Dat is de Milon Cirkel!

  Snel en effectief
  Wanneer je op deze manier sport, hoef je slechts twee keer per week 35 minuten te trainen. Je zult je tijdens het sporten nooit vervelen. Tijdens de training werk je afwisselend aan je kracht en je conditie. Na 1 minuut op een krachttoestel sport je 4 minuten op een cardiotoestel. Op deze manier komen binnen iets meer dan een half uur alle fitnesstoestellen aan bod en ben je klaar voordat je het weet.

  Persoonlijke begeleider
  Om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft en op de hoogte blijft van je vooruitgang, is er altijd minstens één professionele coach aanwezig voor advies en begeleiding. Daarnaast geeft een virtuele coach op het display van je toestel aanwijzingen. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste bewegingen maakt op het juiste tempo.

  Unieke bodyscan
  Goed trainen kan alleen wanneer het fitnesstoestel op de juiste manier is ingesteld. Een unieke bodyscan helpt je hierbij. Aan de hand van de verzamelde gegevens uit de scan kun je de toestellen met een persoonlijke chip perfect instellen naar jouw kracht en niveau. Op die manier raak je geen kostbare tijd kwijt en kun je zonder pauzes doortrainen.

  Waarom de Milon Cirkel?

  – 30% meer resultaat dan bij een reguliere fitnesstraining
  – slechts 2 keer per week, 35 minuten trainen
  – maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  – het toestel is volledig aangepast aan jouw lichaam
  – professionele begeleiding

  Terug naar je ‘oude ik’
  Het valt niet mee om na het hele traject van behandelingen na borstkanker weer je ‘oude ik’ terug te vinden. Vooral wanneer je chemokuren hebt ondergaan, zul je daar nog lang de gevolgen van ondervinden. De heftige behandelingen hebben niet alleen je hele lichaam aangetast, ook mentaal hebben ze de nodige invloed gehad. Je voelt je lamlendig en kunt niet de kracht en discipline opbrengen om weer in beweging te komen. De Milon Cirkel maakt het je gemakkelijk!

  Gezonde voeding en sporten dragen in belangrijke mate bij aan onze gezondheid. Dat is algemeen bekend. Dat lang stilzitten niet goed voor je is, is ook geen nieuws. Stilzitten is het nieuwe roken. De gezondheidsrisico’s die lang stilzitten met zich meebrengen, zijn net zo erg als die van roken. Lang stilzitten is niet goed voor je hart, je spieren en je vatenstelsel. Alles wordt slapper en je bloedsomloop stagneert. Daarom moet je in beweging komen, ook als je borstkanker hebt gehad!

  Over EasyFit Emmen
  Bij EasyFit ben je aan het juiste adres voor (individuele) fitness in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Hierbij maak je gebruik van de verschillende kracht- en cardio-apparatuur en word je ondersteund door de ervaren fitnesstrainers. Daarnaast kun je er voor veel meer terecht! Zo kun je meedoen aan de groepslessen H.I.T., Perfect Plates of spinning. Na je work-out kom je tot rust in de (gratis) sauna of onder de zonnebank. Ook is het mogelijk om fysiotherapie te volgen en kun je er terecht voor (advies rondom) ondersteunende voeding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply