Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • In 4 stappen naar een slanker figuur
  Rate this post

  Steeds meer mensen hebben overgewicht, en daar zitten aardig wat gezondheidsrisico’s aan vast. Wanneer je namelijk te zwaar bent, heb je meer kans op het krijgen van diabetes type 2, hoge bloeddruk, een te hoog cholesterolgehalte, hart- en vaatziekten en rug- en gewrichtsklachten. Gelukkig is een slanker figuur ook voor jou binnen handbereik!

  De Zlim-methode is er voor wie plaatselijk wil afvallen, maar ook voor wie over haar hele lichaam wil afslanken. De basis van de methode is een combinatie van een doelgericht bewegingsprogramma, ozontherapie voor een mooie huid en voedingsbegeleiding door een diëtiste en/of gewichtsconsulente. In 4 stappen werk je toe naar een lijf waar jij je goed bij voelt.

  1. Figuuranalyse
  De eerste kennismaking met Zlim is een gratis figuuranalyse. Hierbij word je uitgebreid geïnformeerd over de methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn.

  2. Doelgericht bewegen
  Doelgericht bewegen zorgt voor extra centimeterverlies op die plaatsen waar jij het wilt. Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. In een aangenaam verwarmde cabine voer je de bewegingen onder deskundige begeleiding uit, doelgericht en medisch verantwoord. Je voert de oefeningen namelijk liggend uit, zodat jouw rug en gewrichten worden ontlast.

  3. Ozontherapie
  Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de Zlim-methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. De ozonzuurstof stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Dit zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en je huid perfect aansluit op de plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Gevolg: cellulite vermindert of verdwijnt en je huid wordt weer mooi, strak en glad.

  4. Voedingsadvies
  Tijdens de kuur begeleiden de Zlim-consulentes je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt hierbij verantwoord voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten. Zlim past dus geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties toe, maar wel een aanpak met een langetermijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Zlim-voedingsdeskundigen volgen de richtlijnen rond gezonde voeding en je zult versteld staan als je ziet wat je allemaal mag eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond te eten, zodat je nu niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het einde van je kuur je nieuwe gewicht kunt behouden.

  Bewezen concept
  Met 15 studio’s in Nederland en België is Zlim de grootste organisatie gericht op afslanken en plaatselijke figuurcorrectie. De studio’s zijn alleen toegankelijk voor vrouwen, en ook alleen op afspraak. Met al meer dan 30 jaar aan resultaten bewijst Zlim absoluut geen hype te zijn, maar een goed werkend concept.
  De studio in Oud-Beijerland bestaat in 2021 vijftien jaar! Jolanda, Natalie, Heidi en Marit helpen je graag met jouw doel. Zlim Oud-Beijerland is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Daardoor worden de sessies mogelijk (deels of geheel) vergoed door je zorgverzekeraar, afhankelijk van het gekozen pakket.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply