Rate this post
 • In alle rust onthaasten
  Rate this post

  Tussen Holten en Laren ligt, in het buiten­gebied van de gemeente Lochem, BeautyBoerderij ­Schipbeek, een kleinschalig beautyinstituut waar een ­persoonlijke benadering, de rust en de ­hoogwaardige producten vooropstaan.

  In een authentieke boerenschuur, die verrassend is gerestaureerd, kun je heerlijk onthaasten en genieten van gezichts- en lichaamsbehandelingen op een manier die puurheid en rust uitstraalt. Persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteit van de behandelingen gaan hand in hand.
  Historische elementen zijn gecombineerd met moderne faciliteiten die tijdens je verblijf een onvergetelijke indruk zullen achterlaten. Hier geen overvolle sauna’s en relax­ruimtes, geen priemende ogen van de vele ‘vreemde’ gasten, maar een accommodatie die tot jouw beschikking staat voor de groep waarmee je een arrangement boekt. Heerlijk rustig in een avondarrangement met zijn tweeën of gezellig met een groep vriendinnen of vrienden.
  Arrangementen bij BeautyBoerderij Schipbeek moet je zodanig ervaren, dat je er graag nog eens terugkomt.
  De arrangementen kunnen in een klein groepje van minimaal 2 en maximaal 8 personen in een reservering geboekt worden. Er zijn geen andere gasten aanwezig en je hebt de locatie geheel tot jouw beschikking!

  Nieuwe energie
  Onze arrangementen hebben de namen van de ‘beken’ die het Waterschap Rijn en IJssel deze ten noorden van Lochem hebben gegeven. Deze beken omsluiten aan alle kanten de boerderij. De prachtige, waterrijke namen zijn gekozen omdat water de belangrijkste stof op aarde is. Water zuivert, reinigt, voedt en geeft nieuwe energie. Na een heerlijke dag ‘onthaasten’ op de Schipbeek gaat elke gast herboren, uitgerust en met nieuwe energie naar huis.

  Arrangement op maat
  Heb je zelf een idee voor het invullen van een dag- of avondarrangement? Neem dan contact met ons op en wij maken een prachtige invulling van jouw arrangement op maat. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de badjassen, handdoeken en slippers. Het dragen van badkleding is toegestaan. Al onze arrangementen zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt en uitsluitend op afspraak.
  BeautyBoerderij Schipbeek is een rookvrije locatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply