Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • In balans met jezelf

  Stress geeft, als die langer aanhoudt, vermoeidheid. CranioSacraal Therapie leert je naar jezelf te luisteren, leert je te voelen wat jou beweegt, leert je voelen waar voor jou de grenzen liggen en leert je in balans met jezelf te komen. Pas dan kun je optimaal functioneren.

  We kennen het allemaal: stress op het werk, het er willen zijn voor het gezin, zorg voor familie, willen voldoen aan de lat die je hebt neergelegd.
  Op zich is stress geen verkeerde reactie. Het maakt ons alert, maakt dat we de energie hebben om die deadline te halen, dat we nog net kunnen doen wat we moeten doen.
  Alleen als de stress te lang aanhoudt, gaan we opbranden, raken we vermoeid. We verliezen het contact met onszelf, voelen niet meer hoe we er lichamelijk en mentaal voorstaan. We gaan maar door. ‘Moeten’ put je uit, maakt dat je het contact met jezelf verliest.
  CranioSacraal Therapie helpt je het lijntje ­herstellen met jezelf. Laat je bij jezelf thuiskomen. Leert je voelen waar voor jou de grens ligt van inspanning naar uitputting. In alle rust naar jezelf luisteren, te voelen waar het ‘moeten’ vandaan komt. Voelen of ‘moeten’ ook ‘willen’ kan zijn. Middels CranioSacraal Therapie maak je weer contact met jezelf, met wat jou beweegt, wat voor jou belangrijk is.
  Thea van Berk is geregistreed CranioSacraal­therapeut. ‘Het is altijd bijzonder om met een klant te mogen onderzoeken welke weg van hem of haar is.’ De therapie wordt vergoed door de zorgverzekeraars, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply