Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • In balans voor het ouderschap
  Rate this post

  Jullie hebben een kinderwens, maar tot nu toe is deze wens niet vervuld. In eerste instantie wachten jullie rustig af. De tijd verstrijkt echter en je menstruatie blijft iedere maand maar komen. Langzaam maar zeker beginnen jullie ongerust te worden. Zou er iets mis zijn?

  Natuurlijk weten jullie ook wel dat zwanger worden niet ‘op bestelling’ komt. Toch hadden jullie niet verwacht dat het zo lang zou gaan duren. Voor zover bekend zijn jullie allebei gezond en ook mentaal zijn jullie klaar voor het ouderschap. In theorie zou niets dit geluk in de weg hoeven staan. Toch kunnen er allerlei lichamelijke en geestelijke factoren van invloed zijn op jullie vruchtbaarheid. Tekorten van bepaalde voedingsstoffen of een hormonale disbalans kunnen invloed hebben op het bevruchtingsproces. Met orthomole­culaire therapie kun je je lichaam weer in balans brengen.
  De therapie is erop gericht om onze bouwstenen, de lichaamscellen, te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Zo zorg je ervoor dat je je gezondheid behoudt, ziekteprocessen herstellen en lichaam en geest (weer) in balans komen.
  Natuurlijk biedt het leven geen garanties, dat weten we allemaal. Maar door jullie gezondheid te optimaliseren, zijn jullie in de meest optimale conditie om die grote wens realiteit te laten worden. En dat geeft weer een stuk rust in dit spannende proces.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply