Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Er zijn momenten in je leven dat het niet allemaal vanzelf gaat. Je zit niet lekker in je vel, je voelt je niet gelukkig of bevindt je in een stormachtige periode, waarin ziekte, verlies en verdriet misschien wel de boventoon voeren. Het gaat niet zoals jij zou willen.

  Deze periodes zijn niet altijd gemakkelijk, maar meestal maken deze moeilijke periodes je wél sterker als persoon. Je leert jezelf beter kennen. Dit is ook wat het leven van je vraagt: om je hart te volgen en dat te doen wat je blij maakt. Er zit zoveel in je en dat wil eruit! De Spirituele Inzichtkaarten kunnen daarbij helpen. Ze geven je inzicht, richting en ondersteuning. Jij haalt uit de teksten en afbeeldingen dat wat jij nodig hebt… Het klopt altijd! Ik heb dit zelf ook ervaren. Vorig jaar vloeide de ene na de andere tekst van mijn hand en werd het mij duidelijk dat ik deze teksten mocht gaan uitgeven om anderen te helpen. Ik ben ze gaan gebruiken voor mezelf, in de praktijk en in andere settings, met veel positieve reacties.
  En nu is het zover en worden ze eind november uitgegeven, zodat jij er iets mee kan!
  De Spirituele Inzichtkaarten zijn te koop via www.demagischekracht.nl/spirituele-inzichtkaarten.Heb je meer behoefte aan persoonlijke begeleiding / coaching / counseling, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in mijn praktijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Yvette Wagenmans op februari 17, 2017, 9:34 pm

  Topper! ga zo door!

  Beantwoorden →