Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • In de knoop? Uit de knoop!

  Ieder individu en elke samenwerking tussen individuen kan in de knoop raken. Bij de ouder-kindrelatie kunnen afspraken over de mate van vrijheid, bijdrage of invloed in het gezin veel energie kosten. De (stief)ouder en het kind kunnen deze ‘samenwerking’ heel verschillend ervaren.

  Soms kan het onmogelijk lijken er samen uit te komen. De Bepper Balance haalt dingen uit de knoop. Het is een methode voor individuen, stellen, (samengestelde) gezinnen en teams om zelfstandig of met een professional (coach, trainer, mediator of docent) verbetering te realiseren door:
  – het bevorderen van eigenaarschap
  – het verbeteren van samenwerking
  – het afstemmen van een gezamenlijke visie en doel
  – inzicht in wat tijd, aandacht en energie vráágt en wat energie, tijd of ruimte gééft
  – het maken van keuzes en het overzien van de gevolgen daarvan
  – het optimaliseren van taakverdeling, inzet van tijd, geld, middelen en talenten
  Heel veel onderwerpen lenen zich goed om met de Bepper Balance onderzocht te worden, van heel praktisch (‘Waar gaan we volgend jaar naartoe op vakantie?’) tot minder tastbaar (‘Hoe communiceren wij met elkaar?’). Wie wil niet met zichzelf en met elkaar ‘in balans’ komen? Meer informatie vind je op www.bepper3in1.com.

  Bepper Balance is één van de drie toepassingen van de Bepper3in1. De andere twee zijn Brikkers (een tactisch spel) en Bepper Bonus (een speelse methode om te oefenen met en het inzicht te vergroten in cijfers en sommen). De Bepper3in1 is ambachtelijk vervaardigd. Via de site kun je het bestellen of een training of workshop reserveren. Je bent van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply