Rate this post
 • In enkele minuten bruin met Spray Tan
  Rate this post

  Doe als Hollywoodsterren en BN’ers en laat je lijf bruinen met Spray Tan! Na een behandeling van enkele minuten heb je al een natuurlijke goudbruine teint.

  ‘Voorafgaand aan de tanning douche je met een gel, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgens behandel ik droge plekken zoals ellebogen, handen en voeten’, vertelt Clémence van By Clémence Spray Tan. ‘Door die te hydrateren, kan de bruiningsvloeistof die ik later opbreng gelijkmatig tot de huid doordringen. Hiermee voorkom je vlekken en krijg je een egale teint.’
  De tanning zelf gebeurt met een soort ‘föhn’, waarmee de tanningvloeistof verneveld wordt opgebracht. De klant bepaalt zelf of hij of zij streeploos, topless of in bikini getanned wil worden. Na de behandeling zie je meteen resultaat. Doordat de vloeistof zich blijft ontwikkelen, is het effect na 6 tot 8 uur beter zichtbaar. De tanning kan uitgebreid worden met een anti-aging-nabehandeling, waarbij Clémence een Anti-Aging Elixer opbrengt die een liftend effect heeft.
  Alle producten die Clémence gebruikt, bestaan uit antioxidanten en plantaardige ingrediënten die je huid verrijken, voeden en versterken. Drukke Hollywoodcelebs kiezen voor de tanningstudio’s om snel een gezonde goudbruine teint te krijgen. En BN’ers als Rossana Kluivert doen dit inmiddels ook en zijn vaste klant bij Clémence.
  ‘In de zomer komen veel klanten om de twee weken voor een behandeling, en in de winter is de gezichts- en decolletébehandeling erg populair’, vervolgt Clémence. ‘Zo houden ze het hele jaar een gezonde kleur. Voor bruiden is tanning een uitkomst. Als je op de zonnebank bruin wilt worden, moet je een aantal keren gaan. Hier levert één behandeling al een mooie teint op. Als je voor de vakantie alvast een kleurtje wilt, houd er dan rekening meer dat Spray Tan geen bescherming tegen de zon biedt, dus gebruik wel zonbescherming.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply