Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • In hoeverre ben jij in balans?

  Velen van ons vinden het erg moeilijk om een goede balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Maar wat betekent vrije tijd? De tijd waarin je vrij bent van werk? De tijd om met vrienden door te brengen? De tijd om iets voor jezelf te doen? De tijd om rust in je hoofd en lijf te creëren?

  Je denkt misschien dat een vakantie de oplossing is, en dan blijkt dat je de eerste week nodig hebt om te ‘landen’. Daarna voel je je pas ontspannen en kun je genieten. Wat zou het mooi zijn om elke dag, op elk moment lekker in je vel te zitten, met twee benen op de grond, stevig verankerd in je eigen energie!

  Aarden
  Met behulp van de methode Espavo©, met handvatten uit de kinesiologie, is het mogelijk om te leren voelen hoe je weer beter geaard kunt zijn. Je krijgt inzicht in hoe deze aarding verstoord is geraakt en de kinesioloog kan je handvatten geven om daar wat aan te doen. Door bepaalde oefeningen, die je snel zelf kunt doen, zorg je er zelf voor dat je dag goed begint. Deze oefeningen helpen je om weer in balans te komen als je overmand wordt door emoties of door iets wat tegenzit.
  Kinesiologie helpt je om het hele jaar door in balans te leven, goed geaard en stevig verankerd te blijven.

  Vergoeding
  Claudia en Toos zijn beiden aangesloten bij een beroepsvereniging en koepelorganisaties, waardoor de consulten bij veel aanvullende zorgverzekeringen gedeeltelijk vergoed worden.

  Tip: kijk op www.ki-net.nl voor een leuk filmpje met uitleg over dit onderwerp.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply