Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • In licht & liefde
  Rate this post

  Een frisse start in het nieuwe jaar… Wie verlangt daar nu niet naar? Het geeft je energie om ‘oud’ om te zetten naar ‘nieuw’. Loslaten wat niet meer bij je past.

  Op zoek gaan naar wie je bent is een bewogen pad met heuvels en dalen. We worden in ons leven als kind al gevormd door regels, ­afspraken en gewoontes. Ze zijn van nu alsook uit een vorige levenservaring. Ze liggen diep geworteld in je systeem en vloeien samen met de in dit leven gevormde ‘etiketten’. Sommige zijn fijn en andere een last, omdat ze je kunnen beperken in je (spirituele) ontwikkeling. Ook kunnen hierdoor fysieke klachten ontstaan.
  Oude en nieuwe informatie wordt in ons lichaam opgeslagen en dat kan zich uiten in zowel fysieke als psychische klachten.
  Jij bent dus wie je nu bent, met alle ervaringen van ooit. Maar dat wil niet zeggen dat je voor altijd die last van ‘etiketten’ moet dragen. Om deze klachten te begrijpen en te helen, kunnen we de bron opzoeken vanwaaruit deze ontstaan zijn.
  Samen kunnen we dit onderzoeken om tot inzichten te komen en los te laten wat jou niet meer past, middels healing in het ‘nu’ als in vorige levenservaringen.
  Ook FreeWings biedt je deze mogelijkheid in de ‘lesdagen’ meer bewust te worden van wat bij jou past en welke kwaliteiten je bezit om het mooiste van jezelf eruit te halen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply