fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Infraroodwarmtecabine: maximale calorieverbranding

  Crashdiëten, pillen en maaltijdvervangers zijn geen goed idee als je wilt afvallen. Toch is het best lastig om een dieet te vinden dat wél gezond en ook nog eens effectief.

  Bij InfraLigne helpen we je met het bereiken van je doelen op een wetenschappelijk ondersteunde manier: namelijk met behulp van een infraroodwarmtecabine. Gedurende 30 minuten doe je specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot een maximale calorieverbranding van circa 1200 calorieën per oefensessie.

  Diep doordringende warmte
  Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat je rug en je gewrichten worden ontlast. De infraroodwarmte dringt tot 4 cm diep door in de huid en de vetlaag en zorgt voor ontgifting en een verbeterde stofwisseling. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%. Cellulitis verdwijnt spectaculair en de huid wordt niet alleen mooier en strakker, maar ook gezonder. Aanvullend op de infraroodsessies krijg je bij InfraLigne professioneel voedingsadvies, dat is aangepast op jouw levenswijze. Want met de juiste combinatie van sport en voeding behaal je het beste en meest blijvende resultaat.

  Een maatje minder
  Nadat ik een longembolie had gehad, sportte ik een paar maanden bij een regulier fitnesscenter om weer in vorm te komen. Toch was dit niet wat ik zocht. Op een dag kreeg ik via via een kennismakingsbon van InfraLigne voor 5 figuurcorrigerende sessies. Toen ik startte met de oefeningen in de infraroodcabine, dacht ik dat het me niet ging lukken. Gelukkig gingen de oefeningen steeds beter. Ik begon met een gewicht van 70,4 kg en inmiddels ben ik 7,5 kg en 58 centimeter kwijt. Omdat ik met wisseldiensten werk, vind ik het soms lastig om mijn eetritme goed te krijgen. De ene keer weeg ik wat meer en de andere keer wat minder. Door de goede begeleiding van het team van InfraLigne en de huiselijke sfeer, ga ik tweemaal per week met frisse moed sporten en dat doet me goed. Omdat de oefeningen maar een half uurtje duren, is het voor iedereen aan te bevelen. Mijn streven is om het gewicht van 60kg te halen. Mijn kleren heb ik al moeten vervangen door een maatje minder. Heerlijk, daar doe je het toch voor!

  – Monique

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply