Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Inner peace is the new success

  Dagelijks ontmoet ik ambitieuze en succesvolle mensen die de ‘ratrace’ in deze wereld helemaal zat zijn. Gevoelens van onrust, piekeren en alles moeten, zijn tegenwoordig de norm geworden. Ook heerst het idee dat geluk ergens in de toekomst ligt: na het halen van dat diploma, het maken van die promotie, het kopen van dat prachtige huis of dat nieuwe paar schoenen. En dan blijkt dat ­geluksgevoel maar heel even te duren…
   
  Hoe ik dit weet? Omdat ik precies zo was. Eigenlijk had ik alles: leuke vrienden, een mooi huis en een snelle baan. Toch voelde ik me ongelukkig. Ongeveer vijf jaar geleden besloot ik naar mijn intuïtie te luisteren en het roer om te gooien. Toen ik eenmaal wist dat ik die geluksgevoelens in mijzelf kon vinden, voelde het als mijn missie om anderen te inspireren. Mijn leven is nu zoveel mooier en dat gun ik iedereen!

  Een liefdevolle spiegel
  Geluksgevoelens kun je alleen in dít moment ervaren. Toch zitten we ongeveer 90% van de tijd in ons hoofd en piekeren we ons rot. In 12 weken bevrijd ik mijn coachees van hun saboterende gedachten en patronen. Ik leer ze hoe ze in het moment kunnen zijn. Door mijn holistische manier van coachen zie ik lichaam en geest als één geheel. Door emotionele blokkades in het lichaam te helen, bereik je sneller resultaat dan met praten alleen. Het verschil tussen een coach en psycholoog is dat een psycholoog een protocol hanteert. Als coach kijk ik wat er in het moment nodig is. Ik houd mijn coachees zonder oordeel een liefdevolle spiegel voor en ik kom snel tot de kern. Daarbij mag zeker ook gelachen worden: humor is ontzettend belangrijk!

  Niet denken, maar doen
  Persoonlijke groei is niet alleen maar voor zweverige types. Het betekent juist: handen uit de mouwen en aan de slag met jezelf. Het is mijn missie om spiritualiteit een stuk hipper te maken. Om deze reden ben ik samen met mijn vriend de Inner Peace Junkie Community gestart. We bieden voor iedereen iets aan die meer innerlijke rust wil. Gratis trainingen, een jaarprogramma en in mei 2017 de Inner Peace Junkie Rehab in Ibiza!

  5 x een gratis ­Soulsession!
  Wil jij inzicht in welke patronen en gedachten jouw geluk in de weg staan? Maak dan gebruik van dit geweldige cadeau! Ik bied jou een GRATIS Soulsession aan van 2 uur waarin ik jou een stap laat groeien in je bewustzijn. Wil jij een van de 5 gelukkigen zijn? Stuur dan een mailtje naar info@soulpowercoaching.nl met jouw motivatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply