Rate this post
 • Inspiratie op de fabriek!
  Rate this post

  Wat veel consumenten niet weten (en wat ook best logisch is), is dat wij de in modebranche altijd een paar seizoenen vooruitlopen. Om inspiratie op te doen, zijn er onder andere diverse vakbeurzen in het leven geroepen.

  Zo was er dit keer de beurs die twee keer per jaar in de Amsterdamse RAI is. Op deze beurs is de slogan: ‘zien en gezien worden’! Dit is altijd een enorme bron van inspiratie voor ons. We doen er zelf dan ook werkelijk alles aan om gezien te worden en zonder gêne heerlijk te kijken naar de creaties van de bezoekers en de standhouders. Elke hal heeft een thema waarin alle standhouders hun uiterste best te doen om indruk te maken. De ene stand is nog mooier dan de andere. Zo zijn er stands met dansende modellen, stands met Romeins uitgedorste eettafels van 25 meter lang, walking sushi bars, DJ’s en nog veel meer. En waar ga je dan als ondernemer op af? Wij gaan vooral kijken wat er nieuw te vinden is. Wát hebben we nog niet eerder gezien, waar worden we helemaal warm van en wat zal de consument hiervan vinden? En als we dan ons oog ergens op hebben laten vallen, dan begint het pas echt!
  Elk stukje uit de collectie wordt aangepast om te zien of de pasvorm aansluit bij onze wensen. Dan maken we een selectie uit de modellen die wij in onze winkel willen hebben. Maar dan… ‘U kunt kiezen uit de volgende kleuren’. Dat zijn vervolgens 15 kleuren waarmee je bij ieder afzonderlijk weer een geheel eigen thema kunt bedenken. Dus eigenlijk maak je je eigen collectiebeeld. Daarna ga je je buigen over de maten… Vinden we dit geschikt voor een kleine vrouw? Wil een grote maat dit ook aan? Uiteindelijk, na ál die keuzes, gaan we met een goed gevoel door naar het volgende merk en beginnen we van voren af aan. Dus je zult snappen dat het leven van een inkoper niet over rozen gaat, maar wel vréselijk leuk en inspirerend is!

  -Petra-

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply