Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Inspiratie opdoen voor jouw lifestyle

  Op zoek naar eigentijdse en stijlvolle interieur- en ­fashionartikelen? Je wil graag op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Het zou fijn zijn als er een winkel is waarbij je er zeker van kunt zijn dat je er een steeds wisselende collectie van trends kunt vinden. En waar ze bovendien advies kunnen geven over hoe jij stijl kunt aanbrengen in jouw leven.

  Je wilt een zaak binnenkomen die staat voor stoer, hip, eigentijds en fashion. Je wil keuze hebben uit een breed ­assortiment van lifestyle- en fashionartikelen. Bovendien wil je ook een fijne sfeer in de winkel, met gezellige meiden die jou graag van dienst zijn. Oost West Lifestyle is dé winkel voor jou!

  Merken
  Oost West Lifestyle is dé shop om inspiratie op te doen met artikelen van onder andere Riverdale, Lampe Berger, Bastion Collections, IB Laursen, La Finesse, Madam Stoltz, Jots cards en Zusss. Ken jij TOMS’ tomorrow shoes? Deze hippe schoenen zijn hier ook verkrijgbaar! Elke maand is er een andere aanbieding van Riverdale, en vanaf september is de zaak Rivièra Maison accessoire dealer. Het is een vernieuwende shop: wekelijks vind je er nieuwe artikelen.

  Interieur
  Kom jij er in huis niet uit? Welke woonstijl past het beste bij jou? Hoe kun je het beste artikelen met elkaar combineren? De medewerkers willen graag inspirerende ideeën met je delen om voor jou een passend interieur te creëren. Ook zijn zij er met adviezen over hoe jij een nieuwe woning of een bestaande woning in kunt richten naar jouw wensen. De medewerkers geven naar jouw wensen interieuradvies op maat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply