Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Intussen ben ik al drie kledingmaten slanker!
  Rate this post

  Ik ben altijd al te zwaar geweest. Op school was ik het dikste meisje van de klas en daar werd ik vaak mee gepest. Ik deed altijd alsof me dat niet raakte, maar diep van binnen deed het pijn. De reden van mijn overgewicht was duidelijk: ik was dol op zoetigheid. Al mijn zakgeld ging op aan snoep, het liefst chocola. Die zoete, zachte, romige substantie in mijn mond voelde troostend. Voor even was ik volmaakt gelukkig.

  Maar door het snoepen werd ik steeds zwaarder en werd ik een nog gewilder doelwit voor pesterijen. Zo worstelde ik me langzaam door mijn puberteit heen. Achteraf be­keken, heeft dat veel met mijn zelfvertrouwen gedaan. Ik schaamde me voor mijn uiterlijk. Dat perfecte lichaam waar ik over droomde, zou voor mij nooit zijn weggelegd. En dat maakte dat ik me nog slechter voelde en troost zocht bij mijn beste vriend: chocola.

  Er is geen dieet wat ik niet geprobeerd heb, maar het succes was altijd tijdelijk. Er kwam elke keer weer een moment waarop ik terugviel in mijn oude gedrag. Tot een half jaar geleden toen ik een advertentie van Easyslim.nu las. Vanwege mijn eerdere ervaringen met afvallen, probeerde ik me er maar niet teveel van voor te stellen. Maar dit was geen dieet, het was anders en het werkte! Het motiveerde me zelfs om gezonder te gaan eten. De afgelopen zes maanden zijn er best wel momenten geweest dat ik niet lekker in mijn vel zat, maar ik kon de verleiding van chocola weerstaan. Gewoon, omdat ik zo trots op mezelf was en dat was een geweldige ervaring.
  Intussen ben ik al drie kledingmaten slanker geworden en daar krijg ik regelmatig complimentjes over. En ook dat doet veel met mijn zelfvertrouwen. Het geeft me een boost. Dat dikke meisje van vroeger is er niet meer. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik een volslanke vrouw. Er mogen nog best wat kilo’s af, en daarom blijf ik Easyslim.nu trouw bezoeken, maar ik schaam me niet meer voor mezelf. Ik mag er zijn!

  Feit of fabel?
  Afslanken is vaak zo moeilijk omdat je je levensstijl aan moet passen. Anders eten en meer bewegen is niet iets wat vanzelf gaat en vooral als je het druk hebt, dreig je in je oude gedrag terug te vallen. Dat is een feit, maar dat afslanken bij Easyslim.nu moeilijk is, is een fabel. Het apparaat doet immers het werk voor je! Afslanken was nog nooit zo makkelijk.

  Voordelen
  • direct verlies van centimeters

  • vet definitief weg

  • vermindering / verwijdering cellulite

  • overmatig vocht wordt uit het lichaam verwijderd

  • versterking huid en bindweefsel

  • spieropbouw

  • geheel pijnloos

  • totaal veilig

  – Chantel (47) uit Rotterdam –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply