Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Intussen heb ik prachtige wenkbrauwen’
  Rate this post

  Onlangs werd ik 30. Volgens mijn omgeving een prachtige leeftijd, maar ik moest er zelf eerst erg aan wennen. Het klinkt ineens zo volwassen en daarom besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe look. Eentje die past bij mijn leven als dertiger…

  Een ander kapsel en flitsende outfit waren snel geregeld, maar elke keer als ik in de spiegel keek, had ik het gevoel dat er nog iets aan ontbrak. Nu ben ik eerlijk gezegd niet zo’n type dat veel aandacht aan make-up besteed en dat was dan ook de reden dat mijn metamorfose nog niet ­compleet was. Want door mijn blonde wenkbrauwen, die ook nog eens niet symmetrisch zijn, had mijn gezicht nog steeds die bijna kinderlijke uitstraling. Natuurlijk had ik al wel eens iets met een wenkbrauwpotlood geprobeerd, maar meestal gunde ik me daar ’s morgens geen tijd voor. En als ik er dan eens speciaal vroeg voor op was gestaan, haalden mijn zorgvuldig ingekleurde wenkbrauwen het eind van de dag niet. Ik ben namelijk een fanatiek sporter, waarbij ik ook transpireer, en daar zijn mijn inspanningen met het wenkbrauwpotlood niet tegen bestand.

  Geweldige oplossing
  Op de leestafel van mijn sportschool liggen altijd verschillende exemplaren van ForYou Magazine. Aangezien ik even moest wachten tot mijn trainingsmaatje zich had omgekleed en we samen naar huis konden fietsen, bladerde ik het blad snel even door. Mijn oog viel op een artikel over permanente make-up. Ineens viel bij mij het kwartje:
  dit zou een geweldige oplossing voor mij zijn, dit zou  mijn nieuwe look compleet maken. Diezelfde dag nog heb ik opgebeld en een afspraak gemaakt.

  Tevreden met mezelf
  Ik ben fantastisch geadviseerd en er werd alle tijd gemaakt om mijn vragen te beantwoorden. En dat waren er nogal wat, want ik vond het best een beetje griezelig. Maar ik werd helemaal gerustgesteld, er was meteen een heel fijne klik. Intussen heb ik prachtige wenkbrauwen. Perfect symmetrisch en in een kleur die mooi bij mij past. Het grappige is dat ik sindsdien heel veel complimentjes krijg dat ik er zo goed uitzie, alhoewel niemand nog heeft opgemerkt dat dit door mijn nieuwe wenkbrauwen komt. Ze zien er namelijk ook heel natuurlijk uit. Ik ben er ontzettend blij mee. Als ik nu in de spiegel kijk, ben ik tevreden met mezelf, die kinderlijke uitstraling is helemaal verdwenen. Dit had ik veel eerder moeten doen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply