Rate this post
 • Investeren in je gezondheid
  Rate this post

  Je loopt al langere tijd rond met een klacht en komt er maar niet vanaf. Je huisarts kan je niet verder helpen en je kunt de klacht alleen onderdrukken met medicijnen. Maar je wil werken aan de oorsprong van de klacht, en niet alleen symptomen bestrijden.Dan kun je je lichaam het beste eens laten doormeten!

  Een meting met de Asyra Bioresonantie bij Natuurgeneeskundige praktijk Amplitude biedt ondersteuning bij onder andere stressklachten op zowel fysiek als emotioneel gebied. De meting is niet-belastend en geschikt voor jong en oud. Met Asyra Bioresonantie kun je ook een allergie of intolerantie behandelen. Soms kunnen bepaalde voedingsmiddelen namelijk de klachten verergeren. Het reinigen van het lichaam ondersteunt de behandeling en geeft direct al meer energie. Anna Engel besteedt ook aandacht aan stralingsbelasting door GSM, UMTS, WiFi enzovoort. Straling is overal om ons heen. We kunnen ook niet meer zonder mobiel of internet. Diverse, soms vage, klachten kunnen duiden op stralingsbelasting. Een eenvoudige test geeft duidelijkheid. Anna adviseert verder de Floww-producten die straling positief benutten voor het welzijn van mens en dier. Een onderdeel van de behandeling kan ooracupunctuur, kleuren- en geluidtherapie zijn. Wil je het gratis antistressgeluidsfragment beluisteren om jezelf weer in balans te brengen, stuur dan je aanvraag via de contact­pagina op de website.
  De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden de therapie geheel of gedeeltelijk. Een meting en behandeling met Asyra Bio­resonantie brengt weer balans in je leven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply