Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • IPL voor een mooiere huid
  Rate this post

  Door middel van Intense Pulse Light kunnen diverse huidproblemen tegelijkertijd aangepakt worden. IPL is werkzaam bij pigment- en ouderdomsvlekken, rode adertjes, verslapte huid, acne en de verwijdering van steelwratjes.

  We beginnen met een intake, een huidanalyse en het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Je dient rekening te houden met meerdere behandelingen in kuurverband en de aanschaf van enige producten voor thuisgebruik. Tijdens de kuur mag je géén gebruik maken van direct zonlicht / zonnebank. Wel altijd sunblock gebruiken.

  Foto-rejuvenation (IPL):
  – Bij acne
  – Bij zonbeschadiging / pigmentvlekken
  – Bij rode adertjes / couperose
  – Algehele huidverjonging door middel van collageenvorming

  Door hoogenergetisch licht op de huid te flitsen, verbetert het algehele huidbeeld. De energie van de lichtflits wordt door de huid geabsorbeerd en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en worden pigmentvlekken, rode adertjes en acne-bacteriën aangepakt. Uiteraard zijn, afhankelijk van het probleem, meerdere behandelingen nodig.

  De behandeling is heel geschikt voor lichte vormen van huidveroudering. Bij hardnekkige pigmentvlekken en rode adertjes kunnen de Yag-laser en de diodelaser worden ingezet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply