Rate this post
 • ‘Dit is afslanken anno 2018’ en het werkt!
  Rate this post

  Ken je dat? Dat je elk jaar hetzelfde goede voornemen hebt? Ik wel. Iedere keer nam ik me voor om voorgoed afscheid te nemen van die over­tollige kilo’s. En ieder jaar weer zonder succes, want wat voor dieet ik ook probeerde, ik hield het niet vol. De eerste kilo’s die ik er met veel pijn en moeite af had gelijnd, zaten er in no time weer aan. Vaak woog ik zelfs meer dan voor mijn afvalpoging.

  Ook dit keer behoorde het weer tot mijn goede voor­nemens. Ik had over Easyslim.nu gehoord. Dit keer geen dieethype maar een concept dat op een heel andere manier werkt. Door middel van elektrostimulatie en ultrasound zou je centimeters, én kilo’s, verliezen. Aan de ene kant leek dat me geweldig, maar aan de andere kant vond ik het ook een beetje eng. Zou het geen pijn doen? Een woord als ‘elektrostimulatie’ klonk me toch wat griezelig in de oren.

  Gelukkig heb ik doorgepakt en mijn ‘angsten’ bleken totaal ongegrond! Het doet helemaal niet zeer, het is ook niet eng, het is zelfs lekker ontspannend. Ik ben nu een aantal weken bezig, en ben ontzettend enthousiast! Eindelijk, na al die jaren, is mijn streefgewicht in zicht!

  Tijdens de behandeling lig ik op een bedje en krijg ik elastische banden om mijn ‘probleemgebieden’ heen. Daar worden dan pads onder geplaatst. Vervolgens wordt het apparaat waar de pads aan vastzitten aangezet. Je voelt lichte trillingen, een soort schokjes. Het is een beetje moeilijk uit te leggen, eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren, maar het is beslist niet vervelend of pijnlijk. Eigenlijk wel grappig, want terwijl ik drie kwartier lekker lig te ontspannen, wordt er keihard aan mijn lichaam gewerkt. Al na een aantal behandelingen waren mijn kleren te wijd geworden, en moest ik gaan shoppen. Heerlijk! Ik kan niet anders dan lovend zijn over Easyslim.nu. Dit is een concept dat werkt!

  – Miranda (42)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply