Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Is jouw baby blij?

  Wat is er belangrijker dan je allermooiste bezit?  Als je net moeder bent geworden kan je leven behoorlijk op zijn kop staan. Baby’s en kinderen verdienen de beste zorg, aandacht en liefde die er is, maar dat vergt soms veel van je.

  Het is helemaal niet raar dat jij als kersverse ouder nog niet alles weet! Soms is het lastig om jouw baby tevreden, blij en gelukkige te houden. Maar, je wilt natuurlijk niets liever! Niet altijd weet je alles rondom de ontwikkeling van je baby. Goede, enthousiaste en professionele begeleiding zou je kunnen helpen bij problemen rondom het vroege ouderschap.

  Het hechtingsproces
  Een baby die zich veilig en tevreden voelt, is kwetsbaar en krachtig tegelijk. De baby kan goed aangeven wat hij wil, maar tegelijkertijd is hij afhankelijk van zijn ouders om dingen te krijgen die hij nodig heeft. Voor een baby is het hechtingsproces belangrijk. Lichamelijk contact is daarbij onmisbaar. Door bij mama te zijn gaat een baby zich veilig voelen, waardoor zijn ontwikkeling soepel kan verlopen. Maar, iedere baby is anders en iedere baby heeft andere behoeften. Rust, ritme, maar vooral respect voor je baby  is invloedrijk.

  Babycoach
  Wendy van der Ende van Allermooist help jou als ouder om jouw baby vrolijk te maken. Als Babycoach gaat zij op consult bij ouders thuis. Tijdens zo’n consult vindt zij het belangrijk dat zij hun verhaal kunnen vertellen. Wendy neemt hiervoor alle tijd. Na het consult maken zij samen een plan over hoe ze achter de oorzaak van het probleem kunnen komen. Ook wordt hierin bepaald hoe ze ervoor kunnen zorgen dat de baby weer blij wordt. Dit doet zij door haar kennis te delen en de ouder bewust te maken van het bewustzijn van de baby.

  Nannybemiddeling
  Naar Wendy’s idee kan jouw kindje alleen de beste zorg krijgen als hij in zijn eigen omgeving is. Dat de rituelen en regels van het gezin gewoon blijven zoals ze zijn en dat hij lekker kan slapen in zijn eigen bedje. Kinderopvang aan huis is wat haar betreft dan ook de allermooiste manier van kinderopvang. Wendy bemiddelt tussen jou en een nanny. Zij zorgt ervoor dat beide partijen tevreden zijn.  Zo niet, dan helpt en begeleidt Wendy waar nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply