Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Waar is de balans verstoord?
  Rate this post

  Zit je lichamelijk of geestelijk niet lekker in je vel en kom je er maar niet achter wat er precies aan de hand is? Heb je bijvoorbeeld klachten aan je hoofd, nek, schouders, rug, heupen of knieën waarbij er niet echt een diagnose gesteld kan worden of waarbij je te horen hebt gekregen: ‘Meer kunnen we niet voor je doen. Je moet er maar mee leren leven.’?

  Heb je last van stress (werkgerelateerd of privé), wil het afvallen maar niet lukken omdat je maar die hang naar zoet en/of hartig blijft houden, zorgt het piekeren en/of de drukte in je hoofd ervoor dat je maar niet in slaap komt of dat je maar een paar uur per nacht slaapt?
  Kinesiologie kan je wellicht helpen. Het is een therapeutische manier van werken waarbij er gebruik wordt gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld. Een herstelde balans maakt dat je je al beter voelt. In een aantal situaties combineer ik de kinesiologie met coachsessies. Daarbij kunnen de coachsessies aanvullend helpen om emotionele blokkades en andere remmingen te laten verdwijnen. Het is belangrijk om kwesties op het diepste niveau aan te pakken, zodat ze volledig opgelost kunnen worden.
  Ben jij benieuwd of ik jou kan helpen? Neem dan contact op. Consulten worden, indien je aan­vullend verzekerd bent, (deels) vergoed. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply