Rate this post
 • Is de spiegel jouw vriendin?
  Rate this post

  Als je jong bent, is een strakke en egale huid vanzelfsprekend. Van rimpels in het gezicht en hals is nog geen sprake. Naarmate je ouder wordt, verschijnen er steeds meer rimpels en oneffenheden. Geen enkele vrouw is hier blij mee. 

  Soms kunnen de effecten van huidveroudering je psychisch danig in de war brengen. De spiegel wordt je vijand in plaats van je vriendin. Je probeert van alles om de verschillende tekenen van huidveroudering minder zichtbaar te maken tot een facelift aan toe. De winkels liggen dan vol met antirimpelcrèmes, schoonheidssalons bieden een steeds gevarieerder aanbod van rimpelbehandelingen (peelings), en schoonheidsklinieken doen goede zaken met lasertherapieën en botox- en fillerinjecties.

  Huidverjonging
  Huidverjonging heeft betrekking op verschillende huidproblemen, zoals rimpels, huidverslapping, een verminderde huidstructuur, littekens, pigment en couperose. Meestal worden het gezicht (vooral rond de mond en ogen), de hals, het decolletégebied en de handen behandeld. Het doel van huidverjonging is het minder zichtbaar maken van de verschillende tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier. De huidkwaliteit kan worden verbeterd, waardoor de huid er weer gezond uitziet en goed aanvoelt.

  Natuurlijk mooi
  ‘Ik zoek voortdurend naar methoden die op natuurlijke wijze huidproblemen verminderen en die tegemoet komen aan de wensen voor huidverjonging van onze klanten’, aldus Sandra Bakers van Beauty Masters treatment store in Eindhoven. ‘Onze slogan is ‘Natuurlijk mooi’, en daar willen wij zoveel mogelijk aan tegemoet komen. Dit bracht ons bij een nieuwe niet-invasieve huidverjongingsmethode: SEYO TDA.’
  ‘TDA’ staat voor ‘Transdermal Application’ en is ontwikkeld door een groep Zwitserse medici in samenwerking met het Zwitserse bedrijf Arivine AG, de universiteit van Zürich en het prestigieuze Frauenhofer onderzoeksinstituut. Door TDA worden de huidcellen en de werkzame stoffen geactiveerd. TDA werkt niet aan de oppervlakte, maar diep in de huid. Het is wetenschappelijk bewezen dat de zuurstof en de werkzame stoffen de diepe huidcellen bereiken, hoe de cellen zich openen en sluiten en dat de werkzame stoffen hun werk doen.

  Verjongde huid
  In Duitsland is SEYO TDA al een groot succes. In Nederland is ook veel belangstelling voor deze verjongingsmethode. ‘Logisch’, aldus Sandra. ‘Tot op heden was het alleen mogelijk om de diepere huidlagen te bereiken door invasieve methoden met naalden of er in te snijden. Met SEYO TDA wordt de huid niet eens aangeraakt, omdat de jetstream van zuurstof de diepere onderhuidse lagen bereikt. Dus geen pijnlijke en huiddoorborende behandelingen of facelift met verlies van de karakteristieke persoonlijke uitstraling, maar toch een stralend verjongde huid.’

  Behandeling
  De behandeling zelf is volledig pijnloos en start met een korte saffiervoorbereiding, die ervoor zorgt dat de huid de ingrediënten gemakkelijker opneemt voor een optimaal resultaat. Vervolgens worden de werkstoffen ingebracht door middel van een jetstream van zuurstof en worden gezicht en decolleté behandeld. De behandeling voelt aan als een zachte massage, een koele streling over de huid, met een ontspannend effect. De behandeling zorgt voor de juiste dosering op de juiste plaatsen. De resultaten zijn na een behandeling direct zichtbaar: bestaande lijntjes verminderen, de verjonging wordt steeds zichtbaarder, de huid wordt mooier en vitaler en zonder littekens of roodheid.

  Betaalbaar
  Een SEYO TDA-behandeling duurt ongeveer dertig minuten en is geschikt voor elk huidtype. Na de eerste behandeling is de huidverbetering al duidelijk zichtbaar. Gemiddeld zijn vier behandelingen en vervolgens een herhaling om de zes à zeven weken voldoende voor een blijvend jongere huid. ‘Onze klanten zijn, net als ik, erg enthousiast over deze nieuwe methode’, zegt Sandra. ‘Bovendien is SEYO TDA niet alleen veilig en effectief; het is ook zeer betaalbaar.’

  Spiegel
  Huidverjonging staat niet op zich. ‘Een gezonde levensstijl is ook belangrijk, net als de kleine aangename dingen in het leven. Wanneer je iemand ziet, kijk je niet alleen naar de huid, maar naar het geheel: de huidskleur, de lach, de uitstraling. De balans daarvan maakt iemand mooi, en TDA versterkt dat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply