Rate this post
 • Is de spiegel jouw vriendin?
  Rate this post

  Het is onvermijdelijk: bij het stijgen van je leeftijd begint ook je huid te verouderen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig is er wél wat aan te doen. Advanced Skin Care voert laserlichtbehandelingen uit met de Harmony XL van Alma Lasers, ‘s werelds meest geavanceerde en innovatieve laserplatform voor lichtbehandelingen en huidaandoeningen.

  Het gaat vooral om de visie. Er zijn veel lasers op de markt die van alles beloven, maar niet waarmaken. Daarom heeft Betaalbaar mooier lang gewacht met de aanschaf van een laser. Doordat we steeds meer enthousiaste verhalen van klanten kregen over de Alma Harmony XL (FDA-goedgekeurd en heel erg duur) zijn we er toch mee begonnen en inmiddels overtuigd van het succes! Het is een laser voor verschillende laserbehandelingen, zoals huidverjonging, huidverstrakking en het uitstellen van veroudering door de clearlift. Als je je vanaf je 26ste 1 of 2 keer per jaar laat behandelen, stel je het verouderen echt uit, want het stimuleert de collageenaanmaak tot op de lederhuid. Bij deze behandeling is er ook geen down-time.

  Overige toepassingen
  Het apparaat is er ook voor permanent ontharen (ook in de zomer mogelijk!), een extra collageenboost, tatoeage­verwijdering en het verwijderen van pigmentvlekken of rode vlekken. De behandelingen worden alleen uitgevoerd door BIG-geregistreerde specialisten.

  Over Advanced Skin Care
  Advanced Skin Care is het ‘zusje’ van Betaalbaar mooier en is gevestigd in Eindhoven. Betaalbaar mooier heeft ook vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Laren (NH), Zwolle en Hoogeveen, en binnenkort Arnhem.
  Ook de laserbehandelingen van Advanced Skin Care gaan onder dezelfde visie als Betaalbaar mooier: veilig en héél goed tegen een lage prijs. 10 dubbeltjes is immers hetzelfde als 4 kwartjes; alleen wij moeten daar harder voor werken, maar dat doen we erg graag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply