Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Is de zon gezond?

  Zonder zonlicht bestaat geen leven. En ook voor ons lichaam is de zon van fundamenteel belang. Het houdt ons warm, zorgt voor de aanmaak van vitamine D en zorgt voor een energiek gevoel. Bovendien krijgen we er ook nog een lekker gezond kleurtje van. Maar natuurlijk is er een andere kant van de medaille…

  Vandaag de dag weten we steeds meer over de negatieve gevolgen van de zon op je huid. Uv-straling kan namelijk behoorlijk wat schade aanrichten, al helemaal wanneer je gedurende langere tijd onbeschermd in de zon hebt doorgebracht. Zo kan je huid er sneller door verouderen, maar kun je ook pigmentvlekken krijgen.

  Pigmentvlekken
  Je huidverouderingsproces wordt versneld wanneer je je huid te vaak en te veel aan de zon blootstelt. Het is dus eigenlijk zo dat, hoe meer je je huid onbeschermd blootstelt aan de zon, hoe meer en hoe eerder je pigmentvlekken krijgt. Pigmentvlekken ontstaan doordat de pigmentcellen in je huid actiever worden. Hierdoor gaan ze samensmelten waardoor er als het ware een soort pigmentophoping ontstaat: dit noemen we dan een pigmentvlek. Hoewel pigmentvlekken onschuldig en goedaardig zijn, kunnen ze je huid erg ontsieren, helemaal als er sprake is van veel pigmentvlekken op hetzelfde stukje huid.

  De oplossing
  Gelukkig kun je snel en makkelijk van je pigmentvlekken afkomen. Zo is MeLine de eerste en enige productlijn in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. MeLine kijkt naar jouw type pigmentvlek en heeft vervolgens de juiste producten om precies deze soort vlekken aan te pakken. Het beste resultaat kun je bereiken als je gebruik maakt van de MeLine producten in combinatie met de MeLine behandeling.

  Vijf stappen
  Dit proces samen bestaat uit vijf verschillende stappen. De professionals van Tijdloos Beauty leggen uit hoe dit gaat: ‘We gaan je huid eerst klaarmaken voor de behandeling, vervolgens worden de pigmentvlekken aangepakt. Dit gebeurt deels door ons, maar ook deels door jou zelf. De laatste drie stappen voer je namelijk gewoon thuis uit met de producten van MeLine. Dit maakt de behandeling niet alleen doelgericht, maar ook nog eens makkelijk in gebruik. Je hebt het zelf in de hand en hoeft niet te kiezen voor ingewikkelde ingrijpen!’

  Over Tijdloos Beauty
  Leef, lach en heb je huid lief! Dát is het motto van de beautyspecialisten van Tijdloos Beauty. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten. Op verschillende manieren helpen de beautyspecialisten jou daar een handje bij. Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met de huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen. Toe aan een momentje voor jezelf? Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid ook in de watten gelegd met natuurlijke producten. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De beautyspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen.

  ‘Ik hoef mijn gezicht niet langer te camoufleren’
  Als kind en tiener was ik altijd al graag buiten. Ik hield van de zon, het strand en de zomer. Ik lag het liefst in het water en was altijd vreselijk bruin. Toen ik ouder werd, werd ik niet alleen minder snel bruin, maar verschenen er ook pigmentvlekken op mijn huid. Vooral mijn gezicht werd er langzamerhand erg door ontsierd. Het werd zelfs zo erg dat ik altijd make-up droeg om de vlekken te camoufleren. En zwemmen? Dat deed ik daarom niet graag meer. Ik was bang dat de foundation zou uitlopen en mijn vlekkerige huid zichtbaar zou worden. Dit heeft vijf jaar geduurd en toen heeft mijn moeder me meegenomen naar de salon die ze altijd bezocht, Tijdloos Beauty. Ze had mijn probleem daar besproken en ze wilden me graag helpen. Ik was ontzettend bang dat er een heftige behandeling nodig zou zijn, maar Ria stelde al snel de MeLine behandeling voor. Ze heeft me alle stappen van de behandeling uitgelegd en de laatste paar stappen kan ik gewoon thuis doen. Ik was meteen gerustgesteld en besloot de behandeling te doen. Inmiddels zijn de pigmentvlekken zo goed als onzichtbaar. Ik hoef mijn gezicht niet langer meer te bedekken met make-up en ik kan niet wachten om weer in het water te liggen!

  Maartje (34)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply