Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat is er mis met mijn kindje?
  Rate this post

  Toen je nog zwanger was van je eerste kindje droomde je over hoe het straks, na de bevalling, zou zijn. Nu het inmiddels geboren is, ben je met een grote dreun van die roze wolk afgevallen. Ondanks al je liefde en goede verzorging slaapt je kleintje slecht en huilt en spuugt het enorm veel. Help, wat is er misgegaan?

  De kans is groot dat de oorzaak ligt in het moment van de geboorte van je baby. Misschien heb je een heel zware of juist heel snelle bevalling gehad. Is je kindje wellicht via de keizersnede geboren, lag het in stuitligging of is er tijdens de bevalling gebruikgemaakt van een vacuümpomp? Al dit soort factoren kunnen ertoe geleid hebben dat je baby pijnlijke nekwervels of bekkenklachten heeft, ook al zie jij daar aan de buitenkant helemaal niets van. De kans is erg groot dat problemen met zijn zenuwstelsel de oorzaak zijn van het langdurig huilen, de slaapproblemen en de refluxklachten.

  Absoluut veilig
  En ook al klinkt dat behoorlijk heftig, gelukkig is er wel iets aan te doen door middel van osteopathie. Een osteopaat kan er op een zachte manier voor zorgen dat je kindje weer ontspant en zijn natuurlijke beweeglijkheid terugkrijgt. De behandelmethode is absoluut veilig, er wordt niet gemanipuleerd. Het voelt voor het kindje ook niet vervelend aan. Integendeel, je baby mag, als dat nodig mocht zijn, zelfs gevoed worden tijdens de behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply