Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat is er mooier dan perfect zittende make-up?
  Rate this post

  In deze tijd van ‘even snel’ is permanente make-up dé oplossing. ’s Ochtends, wanneer de kids moeten opschieten, opstaan, aankleden en ontbijten is er voor moeder weinig tijd over om haar make-up te perfectioneren. Dan ben je heel blij wanneer je wenkbrauwen, eyeliner en/of lipstick er strak uitzien. Een beetje mascara misschien en je gaat goed verzorgd de deur uit om de kinderen naar school te brengen.

  Een goede specialist in permanente make-up is vaak lastig te vinden. Misschien heeft je zus, vriendin of collega het ergens laten doen en ben je niet laaiend enthousiast. Dan nodig ik je uit om eens te komen praten bij schoonheidssalon Karo over de mogelijkheden.

  Riana Sijl heeft al heel veel jaren ervaring en is aangesloten bij de ANBOS (vakorganisatie) en is tevens GGD-gecertificeerd. Daarnaast volgt zij keer op keer bijscholingen, zodat ze weet wat er speelt en nieuwe technieken aanleert.

  Huidaandoeningen
  Permanente make-up is momenteel veel gevraagd en wordt veel besproken, maar naast permanente make-up is Riana actief op allerlei gebieden. In september 2016 heeft zij haar diploma Medisch Schoonheidsspecialiste behaald en heeft ze veel kennis opgedaan met betrekking tot huidaandoeningen en de mogelijkheden en onmogelijkheden van de schoonheidsspecialist. De lessen zijn grotendeels gegeven door dermatologen. Het doorsturen naar een huisarts of dermatoloog bij twijfel van plekjes of vlekjes gebeurt ook dikwijls.

  De specialisaties die Riana heeft behaald na het diploma Schoonheidsspecialist, zijn:
  • acne
  • bindweefselmassage
  • permanente make-up
  • elektrisch ontharen
  • ontharingstechnieken
  • camouflage

  Daarnaast ben je van harte welkom in de salon voor een heerlijke ontspannende behandeling die een weldaad is, om aan de drukte van alledag te ontsnappen en een uurtje voor jezelf te hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply