Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Is jouw huid al klaar voor de lente?

  De gure wind en koude temperaturen maken langzaam plaats voor een stralende zon en een strakke blauwe lucht. Winterse invloeden als kou en de verwarming hebben je huid aangetast, waardoor deze er nu vaal, droog en dof kan uitzien. Geef je huid een voorjaars-APK en maak je huid lenteklaar.

  Verstopte poriën, rode plekjes een een vale, vochtarme of schilferige huid: de winter heeft je huid behoorlijk onder druk gezet. Een intensieve gezichtsbehandeling als een bindweefselmassage is iets wat jouw huid goed kan gebruiken. De massage van het onderhuidse bindweesfel stimuleert de huiddoorbloeding, waardoor problemen als acne en verklevingen verminderen en de algehele conditie van je huid aanzienlijk omhooggaat. Ook raakt je huid beter in staat om voedende stoffen op te nemen. Daarnaast worden ook de gevolgen van huidveroudering aangepakt, waardoor rimpeltjes, kraaienpootjes en littekens afnemen en de huid wordt gelift. Terwijl jouw huid intensief wordt gemasseerd, kom jij heerlijk tot rust.

  Verzorging
  Ook nu de koude lucht is verdwenen, moet je huid hard blijven werken. Zo moet die wennen aan een nieuwe luchtvochtigheid en moet je huid de natuurlijke vochtproductie weer in balans brengen. Naast het regelmatig ondergaan van een gezichtsbehandeling (om de 4 tot 6 weken) is het dus zaak om ook zelf je huid goed te blijven verzorgen. Het anti-aging-programma voor de ogen van Cenzaa is een mooie toevoeging aan je dagelijkse verzorging. In 28 dagen volg je thuis een kuur die bestaat uit een oogmist, een contourlift, een koude en warme massage en een verkoeling in de vorm van eyepads. Het resultaat? Een jeugdige, frisse oogopslag, zonder rimpels en wallen!

  Mannen
  Ook de mannenhuid verdient extra aandacht. Mannen hebben vaak een wat stevigere, vette huid. Ook de talgproductie is anders. Problemen als onzuiverhuiden, gevoeligheid en droogte liggen op de loer. Daarnaast hebben regelmatige scheerbeurten en bloot­stelling aan de zon ook hun weerslag. Naast een dagelijkse gezichtsverzorging is het regelmatig ondergaan van een intensieve gezichtsbehandeling dus een must.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply