Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Is jouw haar al klaar voor een nieuw seizoen?
  Rate this post

  Wist je wel dat je hoofdhaar oorspronkelijk de functie heeft om je schedel te beschermen tegen de brandende zon en schadelijke UV-straling, en ervoor zorgt dat je lichaam zijn temperatuur vasthoudt? Tegenwoordig heb je daar allerlei hippe fashion items voor en is je haar vooral een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en individuele expressie. Je haardracht is een stukje emotie en daarom laat je je haren natuurlijk alleen bij de beste professional stylen!

  Nieuwste vaktechnieken
  Voor de nieuwste trends en vaktechnieken op het gebied van haar ben je bij Xpressive kappers beslist aan het juiste adres. ‘Eind september zijn we met bijna ons hele team naar Zwitserland afgereisd voor een internationale training van Trinity Haircare’, vertelt eigenaresse Sigrid Meines enthousiast. ‘Er waren kappers uit veertien verschillende landen. Normaal gesproken ga ik daar ieder jaar alleen heen, maar vanwege ons 12,5-jarig bestaan zijn we dit keer met zijn vijf personen gegaan.’

  Trends
  Weet je nog? Die kapsels uit de jaren 70? Die zijn dit najaar weer helemaal hip en trending. Haren met volume, hoog vastgezet, lekker speels en in laagjes. De lengte hoeft niet meer zo superkort. En de pony is weer helemaal terug van weg geweest. Ben je zakenvrouw en ben je op zoek naar een moderne, maar toch elegante look? Dan is de pony en een model met veel laagjes helemaal iets voor jou!

  Kleur bekennen
  De kleuren zijn weer warm, maar voor een verrassende touch wordt het vaak gecombineerd met een contrastkleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een warme kopertint met een paarse lok. Of kies je voor de zogenoemde ‘hidden colors’ waarbij aan de onderkant van je kapsel bijvoorbeeld een paars gloedje tevoorschijn komt? Kies wel een kleur dit past bij de tint van je huid!

  Tip voor thuis!
  Je kent dat wel. In het najaar en de winter kan je haar soms zo verschrikkelijk statisch zijn. De oorzaak ligt in het feit dat je haar door de kou uitdroogt en je haarschubben daardoor gaan openstaan. Door de vochtinbrengende de wintershampoo van Trinity Haircare te gebruiken, sluiten je haarschubben zich weer en staat jouw haar niet meer alle kanten uit!

  Xpressive kappers
  Vind jij het spannend om naar de kapper te gaan, omdat je bang bent dat er teveel van je lokken wordt afgeknipt? Geen zorgen: bij Xpressive kappers betekent een aanwijzing als ‘alleen de puntjes eraf’ ook écht ‘alleen de puntjes eraf’! Daarnaast kun je bij Xpressive kappers terecht voor visagie, een make-over of een bruidsarrangement.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply