Rate this post
 • Is jouw haar al zomerproof?
  Rate this post

  Mijn naam is Stéphanie Oerlemans en ik heb al 7 jaar ervaring in het plaatsen van haarverlengingen. Omdat ik zelf erg dun en futloos haar heb, ben ik mij tijdens de kappersopleiding gaan verdiepen in haarverlengingen.

  Inmiddels heb ik heel wat ervaring, en ik vind het ontzettend leuk om ook bij andere mensen hun droomhaar te creëren. Uit dit enthousiasme is dan ook HipHaar Voor Jou ontstaan! Het is een geweldige ervaring om ineens een bos haar te hebben, waar je normaal alleen maar van kunt dromen. Eén van de technieken die ik gebruik, is hairweaving. Daarbij worden banen haar (van de beste kwaliteit) door middel van micro-ringetjes, naald en draad bevestigd aan het eigen haar.

  De weaves zijn geschikt voor dun haar, dik haar, krullend haar en stijl haar in alle kleuren. Het is 100% Remy, Virgin Hair. Dit houdt in dat je er alles mee kunt doen: verven, stijlen, krullen enzovoort.

  Voor vrouwen die kalend zijn, maak ik een ­‘hairpiece’ op maat. Voor actuele foto’s en ­updates ben ik te vinden op Facebook. Ik heb een salon aan huis, en ook bied ik bruidarrangementen aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply