Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Is jouw huis een bende?
  Rate this post

  ‘Voor mij was het precies de hulp om mij aan te sporen tot het opruimen. Die motivatie had ik net nodig: even wat richtlijnen en gezelligheid bij de start. Samen het einddoel vastleggen, de stappen ernaartoe in grote lijnen bespreken. Opruimcoach Marjolein straalt rust uit en had inzicht in mijn chaos’, aldus een tevreden cliënt.
  Opruimen, en het belangrijkste: het opgeruimd houden. Waar hoort wat en wat is van wie? Meer ruimte, meer overzicht / inzicht en zelfs meer vrije tijd. Geen gezoek naar spullen; alles krijgt een vaste plaats. En ook een zeer tijdsvriendelijk schema geeft plezier voor het huishouden. Geen stress: alles wat je doet, betekent vooruitgang. Een eigen schema dat bij jouw levensstijl past, rekening houdend met jouw tijd. De administratie simpel op orde brengen, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Op de computer je bestanden / foto’s overzichtelijk indelen. Een verhuizing voorbereiden: wat kan wel en wat kan niet mee en waar breng ik de rest? Een checklist vanaf 6 weken voor de verhuizing tot op de verhuizingdag.
  Een workshop om je eigen weekschema te maken en ideeën op te doen of de workshop ‘Opruimen en het opgeruimd houden’.
  Liever een individueel gesprek? Ik geef je net even die extra energie om gemotiveerd aan de slag te gaan. Samen starten: het is een sneeuwbaleffect en in jouw tempo. Dat heeft het meeste resultaat voor de toekomst. Ben jij ook toe aan een Professional Organizer? Pak de telefoon en vraag vrijblijvend informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply