Rate this post
 • Is jouw lichaam al bikiniproof?
  Rate this post

  Waar is je slanke taille van vroeger toch ‘ineens’ gebleven? Ooit was je heel tevreden over je figuur, maar tegenwoordig zitten daar vetrandjes die gewoon niet weg te trainen lijken. Vooral bij vrouwen heeft vet de neiging om op de bekende probleemzones te blijven plakken. En daar lijken die vetjes het prima naar hun zin te hebben. Tot grote ergernis van jou, want jij bent ze liever kwijt dan rijk. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan misschien wel grappig, maar jij wilt gewoon maar één ding: je wilt je slanke taille terug!

  Met name vrouwen hebben vaak last van vetweefsel op de buik, onderrug en benen: hardnekkig vet dat maar niet wil verdwijnen. Zelfs niet als je je best doet om af te vallen of gericht traint. Dit kan een erfelijke oorzaak hebben, ook stress kan een boosdoener zijn én de vrouwelijke geslachtshormonen spelen vaak een rol. Na de overgang, wanneer de oestrogeenproductie daalt, krijgt het vet nóg meer de neiging om zich rond je taille te nestelen.

  Body-Wizard
  Als diëten en trainen niets helpt, en je wilt tóch van je zwembandjes af, biedt cryolipolyse een goed en veilig alternatief. ‘Bij een cryobehandeling wordt het vet gecontroleerd afgebroken door de vetcellen sterk af te koelen. Hierdoor sterven ze af en worden ze op natuurlijke wijze door je lichaam afgevoerd’, legt Noëlle Wessels uit. ‘Met de Body-Wizard, het apparaat wat ik hiervoor in de salon gebruik’, behalen we heel mooie resultaten voor de buik, lovehandles, billen, bovenbenen, kin en armen. Afhankelijk van het aantal vetjes zijn er twee à drie behandelingen, met een tussenpose van tien weken, nodig. Na één behandeling zie je al verschil, maar bij de tweede behandeling pakt het apparaat vaak nóg beter, omdat er dan al wat vet weg is. Het vet is dan ook veel zachter wat ik duidelijk kan voelen tijdens de massage die altijd op een behandeling met de Body-Wizard volgt. Het mooie aan deze behandelingen is dat eenmaal vernietigde en afgevoerde vetcellen nooit meer terugkomen. Hoe eerder je dus met behandelen start, des te sneller jij je weer onbezorgd in een bikini op het strand kunt vertonen!’

  Laat je onderkin aanpakken
  Heb jij een onderkin? Ook die kan nu, met de nieuwe ‘kinkop’ van de Body-Wizard Duo, worden aangepakt! Hiermee kunnen vetcellen op de zone van de onderkin definitief verwijderd worden zonder operatie. De behandeling neemt maar een half uurtje in beslag.

  Welke zones kunnen behandeld worden?
  – Buik
  – Lovehandles
  – Billen
  – Bovenbenen
  – Bovenarmen
  – Onderkin

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply