Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Is jouw lichaam uit balans?
  Rate this post

  Heb je last van een bepaalde klacht of aan­doening? Grote kans dat je lichaam uit balans is geraakt door een verstoring of blokkade.
  Gelukkig is er iets aan te doen!

  Het is mogelijk om met behulp van een computergestuurd programma via de meridianen (energiebanen) verstoringen en blokkades op te sporen. De behandeling is erop gericht om deze blokkades op te heffen met behulp van voor jou op maat gemaakte digitale homeopathie. Wanneer de meridianen weer blokkadevrij zijn en de energie vrij kan stromen, zal je lichaam zichzelf weer gaan herstellen.

  Asyra Pro
  De Asyra Pro is de meetapparatuur waar wij mee werken. Dit apparaat is het resultaat van decennialang onderzoek, ontwikkeling en verbetering van alle voorgaande energetische meetapparatuur. Het bevat meer dan 150.000 frequenties waarmee inzicht verkregen wordt in de aard van de klacht(en). De gemeten frequenties worden vervolgens opgeladen in een persoonlijke remedie. Deze remedie werkt volgens het homeopathische principe waarbij ‘gelijke met gelijke’ behandeld wordt. Dit vormt het hoofdbestanddeel van de behandeling. De Asyra Pro is wetenschappelijk goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en de resultaten van testen (dubbelblind) die door de universiteit van Utah gedaan zijn bleken een nauwkeurigheid van 98% te hebben in vergelijking met de standaard bloedtesten. De technologie van de Asyra Pro heeft zich al bewezen in het gebruik door artsen, natuurgeneeskundigen, tandartsen, voedingsdeskundigen en andere gezondheidstherapeuten.

  Frequenties
  Het Asyra systeem meet 40 organen / systemen en maakt zo een overzicht van het functioneren van het lichaam. Vervolgens zoekt het Asyra systeem in de database met 150.000 frequenties die nodig zijn om de organen die uit balans zijn weer in balans te brengen. Deze frequenties worden direct teruggestuurd via de staven naar het lichaam, en vervolgens kunnen we op de post-test aflezen of dit in de eerste ronde voldoende was. Daarna volgen er nog meerdere testen. Uit deze test komt de causale oorzaak van de klachten.

  Balansprogramma:
  1. Ontgiften
  2. Immuunsysteem in balans brengen met behulp van meer dan 150.000 frequenties
  3. Alle voeding testen die het systeem belasten
  4. Darmfloraherstel / spijsvertering ondersteunen met, indien nodig, probiotica

  Voor wie?
  – Voor iedereen van 0 tot 100 jaar
  – Voor wie niet zo lekker in zijn vel zit
  – Ter ondersteuning van een reguliere behandeling
  – Of gewoon preventief!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply