Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
2.7/4 - (9 stemmen)
 • Is jouw lichaam uit balans?
  2.7/4 - (9 stemmen)

  Als je te maken hebt met een bepaalde klacht of aandoening, burn-out, ziekte van Lyme of darmklachten, dan is de kans groot dat je lichaam uit balans is geraakt door een verstoring of blokkade. Gelukkig is er iets aan te doen!

  Bioresonantie met behulp van de Asyra Pro geeft je inzicht in jouw eigen gezondheid. De Asyra Pro laat je niet alleen weten wat de oorzaak is van je klacht(en), maar geeft ook mogelijke oplossingen aan, zonder dat je allerlei onaangename behandelingen hoeft te ondergaan. Natuurgeneeskundig therapeut Vincent Roelofs gebruikt de Asyra Pro in zijn praktijk.

  Hoe werkt het? Vincent: ‘Het systeem meet allerlei processen die in je lichaam plaatsvinden, door middel van energiefrequenties die de organen afgeven. De methode is voor de cliënt heel simpel en niet pijnlijk, want de cliënt hoeft alleen maar twee elektroden vast te houden. Als de resultaten bekend zijn, worden die met de cliënt besproken. Daarna vindt de behandeling plaats met behulp van de fotonlaserpen en homeopathische middelen.’

  De Asyra Pro geeft informatie weer rond bijvoorbeeld vitamine- en mineralentekorten, allergieën en voedsel­intoleranties, verslavingen en psychische problematiek.

  Fotonentherapie
  Vincent kan ook fotonentherapie inzetten om klachten  mee te behandelen. Vincent: ‘Bij fotonentherapie wordt  het lichaam opgeladen met energie van biofotonen.  Er wordt dus behandeld met behulp van licht. Het licht wordt opgenomen door de ogen en de huid. Daarna wordt dat licht door het hele lichaam verspreid. Elke cel in het lichaam heeft een bepaalde energiefrequentie, die kan worden gemeten. De cellen die ziek zijn, krijgen een andere frequentie, en zo herstelt de therapie de originele frequentie.’

  Fotonentherapie kan ingezet worden bij allerlei gezondheidsproblemen, zoals bij verstoringen in het hormonale systeem, het afweersysteem en het spijsverteringssysteem, en bijvoorbeeld bij problemen met het hart en de bloed­vaten, de luchtwegen, de nieren en de huid.

  Quantum Reaction is de eenmanspraktijk van Vincent Roelofs. Vincent is al bijna 20 jaar werkzaam als fysiotherapeut en de laatste 10 jaar ook werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut. Als natuurgeneeskundige werkt hij vooral met de Quantumresponse en de Asyra. Daarnaast kan het gewenst zijn om een aanvulling met biofotonen, manuele geneeskunde, biologische celregulatie of EFT te doen. Quantum Reaction is gevestigd in Enschede en binnen het Integraal Therapeutisch Centrum Holten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply