Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Is jouw lichaam uit balans?
  Rate this post

  Als je te maken hebt met een bepaalde klacht of aandoening, burn-out of darmklachten, dan is de kans groot dat je lichaam uit balans is geraakt door een verstoring of blokkade. Gelukkig is er iets aan te doen!

  Je wil werken aan de oorsprong van de klacht en niet alleen symptomen bestrijden. Advies krijgen over gezonde voeding. Een meting met de Asyra Bioresonantie bij Anna Engel van Natuurgeneeskundige praktijk Amplitude biedt ondersteuning op zowel fysiek als emotioneel gebied.
  De meting is niet belastend en geschikt voor jong en oud. Zelfs baby’s kunnen getest worden.
  Met Asyra Bioresonantie kun je ook een allergie of intolerantie behandelen. Soms kunnen bepaalde voedingsmiddelen of stoffen de klachten verergeren.
  Het is te vergelijken met het zoeken naar de zwakste schakel in een ketting. Door deze schakel in het lichaamsveld te versterken, wordt de hele ketting sterker. Het reinigen van het lichaam ondersteunt de behandeling en geeft direct al meer energie. Anna besteedt ook aandacht aan stralingsbelasting door GSM, UMTS, WiFi enzovoort. Straling is overal om ons heen. We kunnen ook niet meer zonder mobiel of internet. Diverse, soms vage, klachten kunnen duiden op stralingsbelasting. Een eenvoudige test geeft duidelijkheid. Anna adviseert de Floww-producten® die straling positief ­benutten voor het welzijn van mens en dier.
  De meeste aanvullende verzekeringen ­vergoeden de therapie geheel of gedeeltelijk. Een onderdeel van de behandeling kan ooracupunctuur, kleuren- en geluidtherapie zijn.
  Een meting en behandeling met Asyra Bioresonantie brengt weer balans in je leven! Kijk voor meer informatie op de website. Je kunt ook bellen of mailen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply