Rate this post
 • Is jouw lichaam uit balans?
  Rate this post

  Heb je last van een bepaalde klacht of aandoening? Grote kans dat je lichaam uit ­balans is geraakt door een verstoring of blokkade. Gelukkig is er iets aan te doen! Natuur­geneeskundige Praktijk Coby Hamer werkt als enige in Zwolle met Asyra Pro BioResonantie.

  Consulten met de Asyra Pro Bioresonantie ­geven je veel inzicht over jouw gezondheid. Het systeem geeft aan wat de oorzaak van klachten is en wat je hieraan kunt doen, zonder vervelende prikken of behandelingen. Het helingsproces wordt meteen in werking gezet. Wat brengt de Asyra Pro BioResonantie in beeld?

  Allergieën, hormoonspiegels, spijs­verteringsproblemen, slaapstoornissen, ­vitamine- en mineralentekorten, schimmels, parasieten, voedselintoleranties, vaccinatie­belastingen, toxines, verslavings­problematiek, emoties, psychische verstoringen enzovoort.
  Het menselijk lichaam is in balans wanneer alle processen in het lichaam in evenwicht zijn. Wanneer dit niet het geval is, worden wij eerder ziek. Het Asyra Pro systeem meet deze processen door middel van de energiefrequenties die onze meer dan 40 organen en systemen afgeven in ons lichaam. Tijdens deze scan hoef je alleen maar twee elektroden vast te houden die je informatie geven over je hele lichaam. Na afloop wordt deze scan besproken.

  Er is zeer uitvoerig onderzoek gedaan naar de Asyra Pro, en de nauwkeurigheid is 99,5%. Uit de scan blijkt wat de oorzaken zijn van jouw klachten. Er volgt een behandeling met de fotonlaserpen. Je krijgt daarna homeopathische druppels mee naar huis, op maat gemaakt, met behulp van het Asyra systeem. Je genezings­proces is ­gestart! Coby is aangesloten bij de BATC. ­Consulten worden vergoed door je zorgverzekeraar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply