Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Is jouw lichaam al zomerproof?
  Rate this post

  In de lente en zomer, wanneer je weer in badkleding rondloopt met open schoenen of op slippers, wil je er toch goed uitzien? Laat daarom nu je voeten slipperproof maken bij onze pedicure en met de Bioslimming pakking bij onze schoonheidsspecialiste zie jij er op en top uit dit voorjaar. Kortom: een lente-APK voor jezelf!

  Bij Centrum Eemnes kun je terecht voor het hele lichaam. Wist je dat wij een zeer breed opgeleide pedicure in huis hebben? Sandra van der Zee-Schaap is onze medisch (sport-)pedicure. Je kunt bij haar terecht voor allerlei behandelingen voor aan de voeten, zowel cosmetische als medische behandelingen of sportgerelateerde klachten. Sandra heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en narigheid te voorkomen. Ook voor een heerlijke, ontspannende voetreflexmassage ben je bij haar op het goede adres.

  Naast een pedicure hebben we binnen Centrum Eemnes ook een schoonheidsspecialiste, Cora van Weerdenburg, die zich gespecialiseerd heeft in huidverbeterende gezichtsbehandelingen, massages en gellak. Zij gaat doelgericht en resultaatgericht met jouw wensen aan de slag. Ook werkt zij met de beste merken, zoals Dermalogica, Bioslimming en O.P.I.

  Je kunt bij ons ook terecht voor leuke verwenne­rijtjes. Wij beschikken over het volledige assortiment van Janzen, een heerlijk product op natuurlijke basis voor het hele lichaam. Ook leuk om cadeau te doen!

  Centrum Eemnes is kortom een one-stop-shop waar je terecht kunt voor pedicurebehandelingen, gezichtsbehandelingen, ontspanning en volledige verzorging. Met een bezoekje aan Centrum Eemnes word je niet alleen mooier, maar krijg je ook de aandacht die je verdient!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply