Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dit is het moment om te beginnen!
  Rate this post

  Op elk moment in je leven kun je een nieuwe start maken. Dat hoeft niet aan het begin van een nieuw jaar of op een speciale dag te zijn. Als jij het gevoel hebt dat je toe bent aan frisse stap in je leven, ga daar dan voor!

  Soms is er best wel even wat lef nodig om die stap te zetten. Je stelt het steeds uit, bijvoorbeeld omdat je bang bent of omdat je denkt dat dit niet het juiste moment is. Of je zet het eerste stapje, maar vervolgens ontstaan er factoren die jou ervan weerhouden verder te gaan met je plan. Dat geeft helemaal niks, want je kunt het iedere dag opnieuw proberen. Laat reiki jou hierbij helpen.
  Deze universele levensenergie kun je zien als een zachte stroom van liefde die het natuurlijk vermogen van je lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. Het geeft jou de kracht om te doen wat je echt wilt, omdat je steeds dichterbij jezelf komt.

  Cursus

  Je kunt een reikibehandeling ondergaan bij een reikimaster, maar je kunt ook zelf reiki leren door een cursus te volgen. Als je de eerste graad behaalt, heb je vervolgens altijd de beschikking over deze energie. Daarmee kun je jezelf en andere mensen, en zelfs dieren, behandelen. Laat reiki jou helpen om je doelen te bereiken!

  Hoe gaat dat eigenlijk: reiki?

  Reiki is een Japanse behandelmethode, waarbij
  de behandelaar via de handen energie doorgeeft.
  Het woord betekent dan ook ‘universele levensenergie’. Reiki versterkt je levenskracht en brengt de energieën in je lichaam in balans.

  Hoe verloopt een behandeling? Je ligt gekleed op de behandeltafel, en via handoplegging geeft Reiki master Aline ter Weeme haar energie door. Dit contact is heel aangenaam, en je voelt een weldadige warmte door je lichaam stromen.
  Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken, zodat je helingsproces op gang komt. Maar het heeft ook effecten op je emoties: je gaat je rustiger en vitaler voelen en bent meer in balans.

  Een behandeling duurt ongeveer een uur.
  Slechts enkele behandelingen volstaan om merkbare resultaten te boeken. Veel mensen ervaren de vreedzame en rustige uitwerking nog dagen na een behandeling. Reiki is geschikt voor iedereen; voor jong en oud.

  Reiki vervangt niet de reguliere geneeskunde,
  maar kan goed als aanvulling daarop dienen.
  Je zorgverzekeraar biedt mogelijk een vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering rond
  alternatieve geneeswijzen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply