Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het is maar net hoe je ’t bekijkt…
  Rate this post

  Een dierbare vriendin is mijn inspiratiebron. Ze zorgt voor haar halfverlamde moeder, terwijl haar vader een operatie moet ondergaan. Spannende tijden dus … Ik zou dit stukje kunnen vervolgen vanuit het thema ‘vermoeidheid’ of ‘stress’, maar liever kies ik hierbij andere woorden, zoals ‘kracht’, ‘doorzettingsvermogen’ en ‘liefde’.

  De meeste ouders die bij mij komen, hebben een zorgvraag met betrekking tot hun kind. Maar zonder dat ze het zich realiseren, loopt het kind op zijn beurt vaak rond met een zorgvraag over hén! Kinderen zijn in hun kern vaak zo loyaal aan hun ouders; alleen de manier waarop zij zich daarin uiten, kan erg verschillend zijn: boosheid, teruggetrokken of ‘people pleasing’ gedrag. Het is dus maar net hoe je ’t bekijkt.
  Bij Mettaji Kindercoach ontstaat aan de hand van verschillende verhelderende thema’s, balspel, tekenopdrachten, muziek en beweging, ademhalingsoefeningen en mindfulness, meer inzicht bij ‘t kind in de eigen patronen. Het maakt hierdoor bewuster keuzes over wat wel en niet bijdraagt aan effectief gedrag en verbinding in relatie tot vriendjes, ouders, broers en zusjes enzovoort. Zo kan ‘t dus gebeuren dat de grote verandering plaatsvindt in de wisselwerking tussen ouder en kind, terwijl we vaak als ouder denken dat slechts ‘t kind zijn gedrag moet leren veranderen of met de aangereikte tools aan de slag mag gaan om tot zelfbewustwording te komen.

  Loop jij ook met een zorgvraag rond? Ik help je graag om – net zoals mijn vriendin dit neerzet – je innerlijke kracht in te zetten en te
  transfor­meren naar innerlijk leiderschap.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply