Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Is rood de bikini fashion kleur van zomer 2021?

  Er zijn in de zomer van 2021 weer allerlei modetrends en kleurentrends te onderscheiden. Dat geldt niet alleen voor de dagelijkse kleding die je draagt, maar zeker ook voor badkleding. De zomer is toch de periode, waarin je het liefst aan zee op het strand vertoeft of ligt te zonnebaden naast het zwembad op je vakantiebestemming. Wil je dan voor de dag komen volgens de laatste modetrends dan zijn rode bikini’s daarvoor de aanrader. Rood is namelijk een van de bepalende fashion kleuren van de zomer in 2021.

  Rood in allerlei tinten
  Het leuke van rood als fashion kleur van deze zomer is dat de kleur in allerlei tinten hip en trendy te noemen is. Zo heb je de mogelijkheid om een felrode bikini te dragen, maar kan je ook kiezen voor een wat minder felrode kleur. Rood is van zachte tinten tot knaltinten een zomertrend, zodat je daarmee alle kanten op kan. Bovendien is er ook wat badkleding betreft volop variatie, zoals bikini’s met keuze uit allerlei modellen, van sexy tot comfortabel en van bikinibroekjes met lage taille tot hoge taille.

  Groen als zomertrend
  Het is niet zo dat er komende zomer alleen maar rood te zien is. Ook groen vormt in 2021 een van de trendkleuren. Daarbij geldt hetzelfde als voor rood, want groen is eveneens in de fraaiste tinten beschikbaar. Denk maar eens aan een zachtgroene kleur die prachtig staat bij een bruine huid of aan neongroen als je de look en feel van vroegere jaren naar voren wilt halen.

  Lichte kleuren
  Naast rood en groen doen ook lichte kleuren het deze zomer weer fantastisch. Vooral de zandtinten zijn populair, maar dat geldt eveneens voor beige en bruin. Daar is terracotta aan toe te voegen en dat is ook logisch, want deze kleur is verwant aan zowel bruin als rood. Past rood of groen niet helemaal bij jou dan is een lichte kleur of bruin wellicht een betere keuze. Het aanbod van badkleding is afgestemd op de zomerse trendkleuren, zodat bikini’s met beugels bijvoorbeeld in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Overigens is het ook mogelijk om zelf een set badkleding samen te stellen. Zo kan je zelfs de keuze maken om een bikinibroekje in een felle kleur te combineren met een topje in een lichte kleur. Volg je daarbij de trendkleuren dan loop je er deze zomer helemaal hip bij aan zee of rond het zwembad.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply