Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Dit is zo’n mooi concept!’
  Rate this post

  Het zat me vorig jaar niet mee: een eigen zaak die nog van de grond moest komen, mijn man die zijn baan kwijtraakte en drie opgroeiende kinderen… Ik kreeg zware stress met hoofdpijn en slapeloosheid en had maar weinig energie. Elk spiertje in mijn lichaam was gespannen.

  Fysiotherapie zou voor mij een uitkomst zijn, maar ik zat financieel ook in een heel zware periode, en had weinig geld voor behandelingen, ook omdat ik niet aanvullend verzekerd was voor fysiotherapie.
  Bij mijn huisarts kwam ik iemand tegen, die me wees op “Volleven”. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb me aangemeld. Dat was eind vorig jaar, en nu sport ik 3 keer in de week en krijg fysiotherapie. Annemarijn is een volwaardige fysiotherapeut, die ook mensen helpt die het financieel moeilijk hebben. Dit is zó’n mooi concept! Mijn gezondheid is inmiddels beter geworden, ik heb geen hoofdpijn meer en ik slaap weer zonder pillen.

  – Bianca uit Almere

  ‘Gewone’ fysiotherapie en budgetfysiotherapie
  “Volleven” is een praktijk voor ‘gewone’ fysiotherapie en voor budgetfysiotherapie. Budgetfysiotherapie wordt sinds 2014 aangeboden aan patiënten die niet of onvoldoende aanvullend verzekerd zijn. In alle gevallen betalen ze naar draagkracht. In het geval dat iemand onder bewind staat is dit € 5,-, voor iemand die modaal verdient is dit het normale bedrag van € 29,50. Naast individuele fysiotherapie is het ook mogelijk om mee te doen met de groepen die “Volleven” aanbiedt. Dit zijn groepen fysiotherapie, ­warmwatertherapie, mindful bewegen en yoga. De eigen bijdrage varieert van€ 1,- tot € 6,- per keer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply