Rate this post
 • Items die niet mogen ontbreken in jouw tuin
  Rate this post

  De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Of je nu een kleine tuin hebt of een veel grond: er zijn een aantal items die je tuin helemaal compleet maken. In deze blog lees je wat er niet mag ontbreken!

  #1. Sfeerverlichting
  Verlichting in je tuin is niet alleen praktisch, maar het kan ook voor een sfeervolle uitstraling zorgen. Denk bijvoorbeeld aan tuinverlichting langs een pad, of een sfeervolle lamp bij je zithoek. Zorg ervoor dat je verlichting energiezuinig is en geschikt is voor buiten. Extra leuk: hang een prikkabel op met lampjes eraan, dat staat knus en geeft een gezellige look.

  #2. Zwembad
  Stel je eens voor… heerlijk dobberen en genieten van een eigen zwembad in je eigen tuin! Vaak zijn zwembaden aan de prijzige kant en moet je dit helemaal laten bouwen. Dit kost niet alleen veel geld, maar ook moet je hierbij rekening houden met de indeling van je tuin. Een handige oplossing hiervoor is daarom een opblaas zwembad. Dit kun je overal waar je wil neerzetten en ook weer opruimen. Ideaal, want op die manier geniet jij in je eigen tuin lekker van een zwembad. Bij Toppy hebben ze veel soorten zwembaden en voor iedere tuin een geschikt voormaat. Kijk daarom zeker eens online naar de mogelijkheden.

  #3. Jacuzzi
  Niet alleen een opblaasbaar zwembad is een mogelijkheid, maar denk ook aan een opblaasbare jacuzzi. Dit is de ideale upgrade voor je tuin of dakterras. Het staat stevig, is stabiel en werkt enorm ontspannend. Kijk goed welke past bij jouw wensen en geniet van een eigen spa in de tuin.

  #4. Lounge plek
  Een plek om te relaxen is ook zeker een must in de tuin. Natuurlijk ontspan je helemaal in het zwembad of jacuzzi, maar wil je echt even zonnen, een boek lezen of genieten met vrienden van een lekker drankje? Zorg er dan voor dat je een fijne lounge plek in de tuin creëert. Zet een bank en ligstoelen klaar en geniet heerlijk van het buitenleven.

  #5. Een BBQ
  Een barbecue mag natuurlijk niet gemist worden in de tuin! Je kunt kiezen voor een gas- of houtskoolbarbecue bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat het model dat je kiest geschikt is voor de situatie waar de barbecue komt te staan. Nodig je vrienden uit en zorg voor een gezellig barbecue feestje.

  Ben jij al klaar voor de zomer? Of eigenlijk… jouw tuin? Heel veel succes!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply