Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Items waar je huis blij van wordt!

  Je huis is jouw comfortabele plek waar je gezellig vrienden en familie ontvangt, lekker kunt ontspannen en helemaal jezelf kunt zijn. Daar horen items bij die jou op het lijf geschreven zijn!

  Eigenaar Marina Ebbers: ‘Al jaren had ik een passie voor wonen en woonaccessoires. De appel valt wat dat betreft niet ver van de boom: mijn ouders hadden een verf- en behangzaak en ik groeide op tussen de verfpotten. In 2013 besloot ik mijn hart te volgen en heb ik Kekkedinge opgezet: een ‘winkel op wielen’. Met deze keet vol mooie en stoere woonspullen trek ik langs leuke markten en fairs. Als vanzelf kwam daar de webshop bij en in 2016 kwam opnieuw een droom uit: een echte ‘stenen’ winkel in een voormalige schilderswerkplaats. In dit stoere pand komen onze woonitems perfect tot hun recht: dé ideale locatie!’

  Kekkedinge staat voor woonitems waar je huis én jij zelf blij van worden! Stoere lampen, upcycling krukken, hip servies en robuuste keukenplanken. Maar ook posters, handgemaakte zeep, kleding en tassen vind je aan ons adres. Een aantal producten heeft een bijzonder verhaal en zijn gemaakt door mensen met een arbeidsbeperking. Kom gezellig langs in de webshop, de winkel op wielen of onze stenen winkel!

  Winkel op wielen
  Regelmatig trekt Kekkedinge eropuit met hun winkel op wielen: een opgeknapte keet vol mooie en stoere woonspullen. Je vindt deze rondtrekkende winkel op de leukste markten en evenementen!

  Merken
  – Zusss
  – Pomax
  – 100% LEUK
  – Werfzeep
  – Carte Colori
  – Hebbedinge
  – DX11
  – At home with Marieke
  – Nadesign posters

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply