fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • It’s all about style

  Sta jij ook uren voor je kast te twijfelen of je die ene rode blouse moet aandoen, of toch maar die blauwe? Of wacht! Dat gebloemde truitje is ook leuk! En wat moet eronder? Een broek, of dat mooie hippe rokje dat je laatst gekocht hebt?

  Wanneer combineren niet jouw sterkste kant is, kun je hier hulp bij krijgen. Damesboetiek Bobois is dé winkel waar je terecht kunt voor het beste kledingadvies, zodat je vol zelfvertrouwen de juiste combinaties kunt maken. En wat is er leuker dan shoppen in combinatie met goed advies krijgen?

  Bobois helpt je met stylen én het vinden van jouw nieuwe outfit! Ga voor die nieuwe en verfrissende keuze.
  De collectie van Bobois is vrouwelijk, stoer, hip, trendy, stylish én vernieuwend. Bij het samenstellen van de collectie gaat Bobois altijd voor topkwaliteit. Mooie en bijzondere stoffen: daar staat Bobois voor. De laatste trends hangen in de winkel, zodat je altijd hip voor de dag komt. Voor een persoonlijk kledingadvies kun je hier dan ook zeker terecht. Houdt je partner niet van winkelen? Bobois heeft een gezellige koffietafel met een krant of een tijdschrift waar jouw partner de tijd even vergeet en jij in alle rust kunt winkelen. Ideaal!

  Klantervaring
  Maria: ‘Door een herseninfarct heb ik beperkingen aan de rechterzijde van mijn lichaam. Ik kan pas bepalen of kleding geschikt is of niet, wanneer ik het zelf niet meer uit of aan kan krijgen. Ik werd keurig geholpen door de dame, en ik kreeg geweldig advies van de heer in de winkel! Of je nu iets koopt of niet: ze zijn blij dat je wilt kijken, en passen of er iets voor je tussen zit. Echt een heerlijke winkel met heel veel keus.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply