fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • It’s all about the eyes!

  ‘Geen spiegel flatteert de vrouw zozeer als de ogen van een verliefde man’, ‘Ogen zijn de spiegels van de ziel’, ‘Iemand de ogen openen’ en ‘Vreemde ogen dwingen’: de Nederlandse taal staat bol van gezegden waarin ogen voorkomen. Iemand die gelukkig is, straalt!

  Via de ogen kunnen we veel over elkaar te weten komen; vandaar dat Clinic Lefever zich heeft gespecialiseerd in prachtige, natuurlijke wenkbrauwen in combinatie met stralende ogen. Lisa gebruikt vaak verschillende kleurpigmenten tijdens een behandeling om de kleur van de ogen te benadrukken, waardoor ze worden geaccentueerd. Ook bij de natuurlijke wenkbrauw worden meerdere kleuren ingezet, en Lisa gebruikt verschillende technieken tegelijk, zoals mesjes en verschillende naalden, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken. Wenkbrauwen zijn van nature nooit symmetrisch, dus ook bij het aanbrengen van permanente make-up voor de wenkbrauwen houden we daar rekening mee. Ze hoeven niet identiek te zijn, maar kleine veranderingen of het licht liften van de wenkbrauwen kunnen wel het verschil maken!

  Door middel van het aanbrengen van permanente make-up tussen de wimpers lijken de wimpers optisch voller. Daarna kan door middel van dezelfde kleur een eyeliner worden aangebracht om de vorm te benadrukken of licht aan te passen om een open blik te creëren. Ten slotte werkt Lisa graag daarboven met een gekleurde eyeliner om de kleur van de ogen te accentueren, waardoor het een stralend geheel vormt.

  En dan kun jij jezelf in de spiegel aankijken en de weerspiegeling van een stralende verschijning zien! Want: als je er op je best uitziet, voel jij je op je best!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply