Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • It’s all in the seed
  4/4 - (1 stemmen)

  Gezond eten is belangrijk. Dat weten we allemaal. En een voedingspatroon met een uiterst ontstekingsremmende werking is de alom bekende mediterrane voeding: rijk aan groenten, fruit, noten en vis.

  Ik weet niet hoe het met jou is, maar het lukt de meeste mensen niet om voldoende groenten en fruit tot zich te nemen. En als ik eerlijk ben, lukt het mij, met een druk gezin, ook niet. En dan nog: al eten we voldoende groenten en fruit, onze voeding is niet meer wat het geweest is. Onderzoek van het CBS laat dat duidelijk zien. De voedingswaarde van onze groenten en fruit is de laatste dertig jaar helaas schrikbarend afgenomen, en daarmee doen we onszelf te kort.

  Een geheel nieuwe categorie
  Vele mensen zijn blij met Soul: koudgeperste zaden, biologisch en in een klein handig zakje om zo mee te nemen. Het unieke aan Soul is dat het gaat om zaadoliën met de gecrushte schilletjes. Oftewel: alle nutriënten zitten erin en worden snel opgenomen in het bloed en het lichaam. Soul bevat alle vitaminen, mineralen en gezonde vetten die een mens per dag nodig heeft. Het is ontwikkeld door artsen van de universiteit van Minnesota en getest door een van de grootste laboratoria in de VS: Brunswick Laboratories. De resultaten zijn indrukwekkend: 33% remming van de cellulaire ontsteking. Niet voor niets heeft RAIN, de producent, al duizenden klanten die zeer tevreden zijn over de gezondheidseffecten.

  Bron van leven
  Soul is uiteraard geen medicijn, maar wel een krachtige en plantaardige aanvulling op je voeding. Olie uit zaden is 20 tot 30 keer krachtiger dan alle groenten, fruit en kruiden die eruit voortkomen.
  Zei Hippocrates, een Griekse arts en filosoof, niet lang geleden: ‘Let food be your medicine, and medicine be your food’? Met Soul is daar gemakkelijk en simpel aan te voldoen.

  Voeding van Soul is niet genetisch gemanipuleerd en is lactosevrij, glutenvrij en halal. Ook kan het probleemloos door (top)sporters gebruikt worden. Het is lekker drinkbaar, gemakkelijk en gebaseerd op drie zeer krachtige zaden, waaronder zwarte komijnzaad, een superkrachtig zaad dat al beschreven wordt in de Bijbel en in de Koran. Zaden zijn de basis van het leven. Het is de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt.

  Meer weten? Kijk eens op www.rainintl.com, of bekijk dit filmpje: bit.ly/2jHTj89

  Niet goed, geld terug
  Je kunt Soul zonder risico bestellen op
  www.myrainlife.com/loveyourhealth. Je hebt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dat wil zeggen dat je als je besteld hebt, en niet tevreden bent (om wat voor reden dan ook), jouw geld binnen 30 dagen terugkrijgt.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij. Ik ben onafhankelijk RAIN-partner in Doetinchem.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Hendriks op mei 17, 2017, 6:50 pm

  prijsopgave en gebruik

  Beantwoorden →